Jaarprogramma         11-11-2020

‘Ontdek de Superkrachten van je Self!’

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Leuk dat je interesse hebt in het jaarprogramma!

Waar gaat het jaarprogramma over?

Over van alles:

  • Bewustzijn
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Overpeinzing & Bezinning
  • Ziekte & Genezing
  • Inspiratie & Motivatie en... Alles Ertussenin!


Ik noem het jaarprogramma ‘de liefdevolle schop onder je kont die je in kleine en duidelijke stapjes helpt om grip te krijgen op je leven en je levensgeluk’ :)

Hoe werkt het en met welk doel?

Ieder dag ontvang je van mij inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten. Meestal geschreven, soms gesproken en af en toe krijg je van mij zelfs niet meer dan een enkele vraag of enkele vragen. Soms zul je het zelfs moeten doen met mij op video :) 


365 dagen lang prikken we iedere dag een gaatje in een muur om licht doorheen te laten schijnen. Na 365 dagen vormen al die kleine puntjes een grote bundel licht, waardoor je weer achter je symbolisch muur naar je eigen essentie kunt kijken.


Die muur nou staat voor jouw rode draad in je leven.


Misschien zijn het (vastgeroeste) overtuigingen en conditioneringen. Misschien zijn het zaken in je leven die je niet langer bekrachtigen of dienen en die je los moet laten. Misschien zijn het zaken waar je nog nooit over nagedacht hebt of misschien helpt het om gebeurtenissen, omstandigheden en ervaringen in je leven in een ander perspectief te plaatsen. 

Wat dit jaarprogrogramma voor jou ook gaat doen, ik garandeer je dat er dingen tussen zitten die je nog niet wist, altijd anders hebt gezien of die voor een enorme verdieping zorgen.  


Als je al bekend bent met mijn werk dan weet je wat ik bedoel. En ik doe dat op mijn geheel eigen manier. Precies zoals je dat van me gewend bent: praktisch, herkenbaar en op een manier waarop je het toe kunt passen in jouw eigen leven. 


(Ps Misschien zie je het voorbeeld van de muur liever zo. Na 365 gaten erin geprikt te hebben is zo’n symbolische muur, waar die ook uit bestaat, behoorlijk poreus. Na 365 dagen is het heel goed mogelijk dat je jouw symbolische muur keihard hebt omgetrapt of kunt omtrappen :) )

Waarom zou ik het doen? 

In enkele woorden: verdieping en groei + ritme en structuur. 


Misschien heb je mijn boeken gelezen of de Masterclass gevolgd. Misschien ben je gewend om om de twee weken een blog van me te lezen.  Of misschien zie je af en toe een bericht van me voorbij komen op bijvoorbeeld Facebook. Maar daar moet je het vaak mee doen.


Er is niet altijd tijd om op persoonlijk vlak de verdieping op te zoeken, terwijl ik veel berichten krijg waaruit blijkt dat die behoefte er vaak wel is. Samen zoeken we die verdieping nu op.


Om aan die behoefte te voldoen starten we samen aan het jaarprogramma. Het is voor mij zelf ook wel heel tof om dit te doen hoor! Vaak wil ik zoveel meer zeggen en delen, maar ben ik beperkt in wat wel en niet kan. 


‘Het leven is zoals je denkt dat het is’. Er zijn zoveel verkeerde aannames, misvattingen en beperkende overtuigingen waarmee je totaal kunt vastlopen. Ik niet kan wachten om daar licht op te laten schijnen.  


Want zeg nou zelf… Stress, faalangst, twijfels, perfectionisme, gebrek aan eigen-waarde en eigenliefde, grenzen stellen, noem maar op. Hoe vaak krijg je er wel niet met de ‘zweep’ van langs van jezelf? Al die oordelende gedachten over jezelf en anderen… Ben je er ook niet een keer klaar mee? 


Waarom zou dit me verder helpen? Ik heb al zoveel geprobeerd? 

Ritme en structuur. Door je 365 dagen onder te dompelen in deze materie ga je dingen anders zien, beleven en ervaren. Daardoor neem je andere acties en krijg je andere resultaten in je leven. Je wordt je super bewust van wat er in je leven speelt.


Het ritme en de structuur zorgen voor de focus die je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn: meesterschap.


Meesterschap is het omzetten van negatieve aspecten in je leven voor positieve doeleinden.  


Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Dagelijks ontvang je van mij inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten die misschien 5 tot 10 minuten van je tijd kosten. Soms meer, soms minder. Je bepaalt zelf of je deze kennis iedere dag of bijvoorbeeld een keer per week doorneemt.


Voor het ritme en de structuur zou ik me zelf dagelijks laten inspireren. Maar het kan in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier en je kunt er zo vaak doorheen gaan als je wilt. Het is waanzinnige informatie.


Grote kans dat je er zelf trouwens veel meer tijd in wilt steken dan die 5 a 10 minuten per dag, door de inzichten die je krijgt en de energie die dit geeft. Het is een voortdurend proces van bewustwording. 

En vergeet deze niet: jouw eigen ‘hulplijn’!

In een speciale, afgeschermde en besloten omgeving kun je sparren met anderen over wat je hebt gehoord in het jaarprogramma. Als je wilt kun je anderen dus ook om advies vragen. Zo heb je je eigen ‘tribe’ die jouw naslagwerk en een stok achter de deur vormt.


Een tribe helpt je de juiste mensen om je heen te verzamelen. Mensen die je begrijpen en motiveren, die je door dik en dun steunen en waar je soms ook even lekker bij kunt klagen. 


Mensen die je met hun kennis en ervaring wijzen op zaken waar je zelf misschien nog nooit aan gedacht hebt. Door te delen hoe zij met dezelfde uitdagingen zijn omgegaan, want de belangrijkste levenslessen komen nou eenmaal niet uit een boekje vandaan. Zo kun je samen verder groeien.

 

En uiteraard ben ik altijd beschikbaar voor vragen! Want dit is een hele belangrijke voor mij: ik vind dat niemand alleen door zijn eigen processen zou moeten gaan. Ik probeer hier ook altijd naar te streven in de dingen die ik doe. Maar ik ben dus niet alleen: jullie hebben ook elkaar. 


Daarom is ‘de tribe’ zo’n goede oplossing.

Toch nog een keer de vraag… 

Wat gaat er precies voor me veranderen? 

Ik draai de vraag meestal om: wat blijft hetzelfde als je het niet doet?


Het is een kans, maar jij moet de eerste stap zetten en de resultaten zullen voor iedereen verschillend zijn. Bij ieder persoon staat er iets anders achter de symbolische muur, waarop jij je licht wil laten schijnen of die je omver wilt trekken.


Wat ik kan zeggen is dat de kennis in het jaarprogramma uit de praktijk komt. Overal op mijn website kun je terugvinden wat het voor anderen heeft gedaan en hoe het hun leven positief heeft beïnvloed.

Vraag jezelf simpelweg 1 ding af:

ALS JE HET JAARPROGRAMMA NIET ZOU VOLGEN, WAAR STA JE DAN?


Gaat je gezondheid en levensgeluk erop vooruit?

Stap je uit die emotionele achtbaan?

Kom je terug bij je eigen essentie en wie je wilt zijn?

Neem je die volgende stap in kennis en wijsheid? 

Doorbreek je de patronen en de rode draad in je leven?

Trap je jouw symbolische muur omver :)? 


Als het antwoord ‘waarschijnlijk niet’ is... zorg dan dat je niet met spijt terugkijkt omdat je er niet alles aan hebt gedaan om je eigen situatie te verbeteren!

Ik kan de beslissing niet voor je nemen.

Het is aan jou om die te maken.  Ik kan de beslissing niet voor je nemen.


Ik kan er alleen voor je zijn. Maar nogmaals, jij moet die eerste stap zetten. Dan ben ik de ‘liefdevolle schop onder je kont’ die je verder gaat helpen :)


Franklin

€ 347,-

Jaarprogramma ‘Ontdek de Superkrachten van je Self!’

Meld je aan met een eenmalige investering in jezelf.
€ 90,- in 4 termijnen

Jaarprogramma ‘Ontdek de Superkrachten van je Self!’

Meld je aan en investeer in jezelf met 4 maandelijkse termijnen.

Over Franklin

Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment, zelf-realisatie en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.