Gratis E-books

Meer dan 20.000 keer gedownload!

NIEUW: Gratis E-Book 'Lichamelijke en Spirituele Symptomen van Ontwaken

Heb jij ook dat je werkelijk alles vergeet :)? Dat je soms aan het einde van een zin niet eens meer weet wat je aan het begin aan het vertellen was?


En herken je dit? Je kon vroeger zo van bepaalde dingen genieten, maar al de dingen die je ‘toen’ te gek vond, die interesseren je geen bal meer. Verlies van je passies. Je baan lijkt niet meer te passen en hetzelfde geldt voor veel van je vrienden. 


Voel je je af en toe zo gammel dat het lijkt alsof je hele lichaam het begeeft? Blijf je maar slaap houden?


Dan is dit GRATIS E-book ‘Lichamelijke en Spirituele symptomen van ontwaken’ wat voor jou! 

Gratis E-Book Geheimen Van Genezing

Dit gratis E-book draait om overtuigingen en conditioneringen. Waarom? Zij vormen de grondslag van je leven. Begrijpen waarom je deze gedachten hebt, waar ze vandaan komen en waar ze toe kunnen leiden is belangrijk. Hier begint namelijk de genezing van de essentie van ziekte.
Dit gratis E-book is een introductie voor de boeken die ik schrijf en de lezingen die ik geef met als doel anderen te helpen met mijn inzichten en ervaringen. Ik hoop dat je ervan geniet en als waardevol ervaart.

Gratis E-book ‘De 56 Gouden Regels – de weg van ziekte naar genezing’

Door mijn boeken heb ik inmiddels vele duizenden mensen kunnen bereiken met mijn boodschap over de oorsprong van ziekte. Wat heeft een ziekte te vertellen? Waar wil een ziekte je op wijzen? Uit de vele gesprekken die ik met mensen heb gevoerd, viel het me op dat er een aantal parallellen zijn van mensen die vol vertrouwen met de genezing van hun ziekte aan de slag zijn gegaan. Gemotiveerd door hun enthousiasme en bereidheid om te helpen, ga ik op zoek naar de overeenkomsten en de succesfactoren van mensen die hun ziekte achter zich hebben gelaten of op een andere manier met deze ziekte omgaan. Wat kunnen we van hen leren? Wat zijn hun geheimen? Wat zijn de valkuilen? Ik ben op zoek naar verhalen die inspireren. Zou wat zij kunnen ook niet voor veel anderen gelden? Hoop is het doel. En genezing.


Ik sprak met therapeuten en specialisten, maar bovenal met ervaringsdeskundigen: mensen die vrij zijn van hun ziekte. De leidraad die je wordt aangeboden is gebaseerd op echte ervaringen van echte mensen. Geen theorie. Geen boekjes. Het zijn doorleefde emoties.


Hun bijzondere verhalen, inzichten en adviezen vormen de leidraad voor dit gratis E-book

Gratis E-Book 15 Doorbraken voor een leven zonder Diabetes

Dit gratis E-book is een introductie voor de boeken die ik schrijf en de lezingen die ik geef met als doel anderen te helpen met mijn inzichten en ervaringen. Ik hoop dat je ervan geniet en als waardevol ervaart.


Heb je het E-book gelezen en spreekt het je aan? ‘Like’ de website op de voorpagina :)!