Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Gratis E-book

Gratis E-Book Geheimen Van Genezing

Dit gratis e-book draait om overtuigingen en conditioneringen. Waarom? Zij vormen de grondslag van je leven. Begrijpen waarom je deze gedachten hebt, waar ze vandaan komen en waar ze toe kunnen leiden is belangrijk. Hier begint namelijk de genezing van de essentie van ziekte.

Dit gratis e-book is een introductie voor de boeken die ik schrijf en de lezingen die ik geef met als doel anderen te helpen met mijn inzichten en ervaringen. Ik hoop dat je ervan geniet en als waardevol ervaart.

Direct Downloaden

Gratis E-book ‘De 56 Gouden Regels – de weg van ziekte naar genezing’

Gratis EBook De 56 gouden regels - de weg van ziekte naar genezingDoor mijn boeken heb ik inmiddels vele duizenden mensen kunnen bereiken met mijn boodschap over de oorsprong van ziekte. Wat heeft een ziekte te vertellen? Waar wil een ziekte je op wijzen? Uit de vele gesprekken die ik met mensen heb gevoerd, viel het me op dat er een aantal parallellen zijn van mensen die vol vertrouwen met de genezing van hun ziekte aan de slag zijn gegaan. Gemotiveerd door hun enthousiasme en bereidheid om te helpen, ga ik op zoek naar de overeenkomsten en de succesfactoren van mensen die hun ziekte achter zich hebben gelaten of op een andere manier met deze ziekte omgaan. Wat kunnen we van hen leren? Wat zijn hun geheimen? Wat zijn de valkuilen? Ik ben op zoek naar verhalen die inspireren. Zou wat zij kunnen ook niet voor veel anderen gelden? Hoop is het doel. En genezing.

Ik sprak met therapeuten en specialisten, maar bovenal met ervaringsdeskundigen: mensen die vrij zijn van hun ziekte. De leidraad die je wordt aangeboden is gebaseerd op echte ervaringen van echte mensen. Geen theorie. Geen boekjes. Het zijn doorleefde emoties.

Hun bijzondere verhalen, inzichten en adviezen vormen de leidraad voor dit gratis E-book

Direct Downloaden

Gratis E-Book 15 Doorbraken voor een leven zonder Diabetes

Dit gratis e-book is een introductie voor de boeken die ik schrijf en de lezingen die ik geef met als doel anderen te helpen met mijn inzichten en ervaringen. Ik hoop dat je ervan geniet en als waardevol ervaart.

Heb je het E-book gelezen en spreekt het je aan? Dan zou ik het zeer waarderen als je deze website een ‘like’ wilt geven op de voorpagina of hieronder een reactie wilt achterlaten!

 

 Direct Downloaden

 

 

Comment Section

9 reacties op “Gratis E-book


Door daantje op 11 oktober 2012

Hoihoi,

Fijn om te horen dat je een tijdje van de insuline bent afgeweest maar dat is een verschijnsel dat vaker voorkomt, vooral als de diagnose net is gesteld, dat noemen ze een honeymoonperiode.

Groetjes Daantje


Door Franklin op 12 oktober 2012

Hoi Daantje, klopt, dat is ook de reden dat ik in mijn boeken erop wijs dat het zo belangrijk is de alvleesklier te stimuleren als er nog sprake van activiteit is. Bij mij is dat helaas nooit gebeurd. Het moment waarop ik vrij van insuline kwam, was twintig jaar na de diagnose. De activiteit was vele jaren daarvoor al gemeten en was toen helaas al niet meer aanwezig.


Door klaasjochem van der meer op 17 november 2013

werd in 1982 opgenomen met diagnose diabetus was toen 9 jaar en ben het helemaal eens met het stimuleren van de pancreas als de diagnose net is gesteld kijk naar het voedselpatroon en vooral hoeveel de persoon snoept en frisdrank nuttigt bij kinderen krijg je waarschijnlijk niet altijd een eerijk antwoord omdat het vaak buiten de deur word gedaan het stiekem snoepen van mezelf weet ik dat ik bijna de hele dag op snoep leefde je kon het s ochends zo kopen voor 10 cent per dropsleutel kleurensleutel schuimblokken colafesjes etc ik pikte vaak kleingeld om snoep te kopen daar teerde ik de hele dag op nu ben ik ruim dertig jaar suikerpatient


Door Franklin op 18 november 2013

De balans binnenin de pancreas is zo delicaat, je spuit de boel zo makkelijk ‘plat’, daar valt nog veel winst te behalen. Net als bij het onderzoeken van de ontstaansoorzaak en het leefpatroon: je verhaal over de snoep is erg herkenbaar 😉 Misschien vind je het nog leuk om de ‘suikerziekte genezen interviews’ op de website te lezen, zijn mooie ervaringsverhalen. Komende maanden komen er nog wat meer op te staan.


Door marian schothuis op 7 maart 2017

hoi Franklin , wat is jouw fysie over psoriasis ?


Door marian schothuis op 7 maart 2017

he Franklin , ergens bij de aanprijzing van je gratis Ebook , je eerste boek , staat een “is” te veel of een ander woord te weinig , de zin : Dit ‘is” Gratis Ebook …………. , ik kom helaas niet terug op die pagina , maar jij kan op je hele site kijken , dus het ook zien en veranderen !!


Door Franklin op 17 maart 2017

Thx Marian!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.