Masterclass ‘Geheimen van Genezing’ 

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen!

HERKEN JE DIT?

Bij ziekte bestaat je leven uit een achtbaan van emoties waar je soms helemaal gek van wordt! Heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. En het maakt niet uit of een ziekte fysiek of geestelijk is. 


Angst, zorgen, twijfels, pijn, verdriet. Radeloosheid soms, op een slechte dag. Als je het gevoel hebt dat er geen ontsnapping is aan het zwarte gat dat op je af komt. En vaak zien anderen het niet eens aan de buitenkant.

Ziekte, zeker als het gaat om wat je een ernstige of chronische ziekte zou kunnen noemen, zorgt ervoor dat alles om je heen stilstaat. En vaak niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. Al het andere is ineens onbelangrijk geworden. 


Ziekte zorgt er ook vaak voor dat we niet of niet volledig meer mee kunnen doen in de maatschappij. Niet meer mee MOGEN doen aan de maatschappij, zelfs niet als je genezen bent. 


Het zorgt ervoor dat je je anders voelt. Een buitenbeentje. ‘Ziek zijn is niet goed’. De norm die de maatschappij door de eeuwen heen heeft bepaald. ‘Wie ziek is stoppen we weg’. 


Maar wie stelt de norm vast? En wat is ziek of normaal?  


Hoe het ook zit, het gevolg van ziekte is vaak wel dat je eigenwaarde, je zelfvertrouwen, je eigenliefde en je vertrouwen in het leven zelf naar de achtergrond verdwijnen en je er strijd, gebrek, twijfels, angsten en misschien zelfs schaamte voor terugkrijgt. 


Ziek zijn voelt als falen. Ziekte wordt steeds meer een identiteit en leven wordt overleven.... 

Ik heb net met tranen in mijn ogen module 3 van je Masterclass afgerond en erg de behoefte om je een mail te sturen. Ik voel me namelijk even fucking eenzaam in dit proces en dat gevoel mag er even helemaal zijn. De tranen biggelen alweer over mijn wangen haha...als er spelfouten in zitten komt dat door de verkeerde toetsen ;-).


De onuitgesproken kritiek en weerstand in mijn omgeving is voelbaar als een onzichtbare muur. Sinds een paar weken schrijf ik een blog en dit keer was mijn onderwerp ziek-zijn als signaal. Ik zag er zo tegenop hem te posten, maar wil me uitspreken omdat ik niet mee wil lopen met de meute en me niet meer kan conformeren aan de westerse denkwijze. Mijn woorden zorgvuldig afwegend omdat ik een ieder in zijn waarde wil laten. Mijn “kan ik volledig genezen” antwoord op de vlakte houdend om te voorkomen dat mensen met een jaar roepen “zie je wel” en ik dat soort uitspraken niet in mijn systeem wil laten komen. Ben tenslotte als bamboe en zal eerst ondergronds moeten groeien voordat dat fysiek zichtbaar is....Mijn beste vriendin heeft me gebeld na het blog en aangeven dat ze mij mijn pad laat lopen vanuit mijn zienswijze maar dat zij het wel heel anders ziet. Voor de rest blijft het akelig radiostil en dat verbaasd me niet. Het is oké maar eenzaam...


Yvonne Grol

WAAR STA IK NU?

Terwijl ik dit typ, merk ik dat ik met een grote glimlach achter de computer zit. Nu wel. Er zijn zoveel dingen die ik heb ontdekt en die ik nu kan plaatsen. 


Dit pad heeft mij zoveel gebracht. De, ik mag gerust zeggen, wijsheid die ik heb opgedaan de afgelopen vijfentwintig jaar, op het gebied van ziekte en genezing en alles wat daarmee te maken heeft, zorgt ervoor dat ik veel dingen anders ben gaan zien. Ik neem andere acties. Die leiden naar andere oplossingen en potenties. Mogelijkheden die ik eerst niet zag. 


Dat heeft zo waanzinnig veel gedaan voor de kwaliteit van mijn leven. Het heeft tot zoveel positieve veranderingen geleid. Gezondheid natuurlijk, maar ook levensgeluk. Rust, ruimte, liefde, vriendschappen, vooral met mijzelf. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet


Geloof me, deze Masterclass gaat je bij al deze dingen helpen. Als je het water (de emoties) weghaalt, kunnen er ook geen waterplanten (boosheid, angst, verzet) groeien. 


Echt, er komt een dag dat je terugkijkt naar je leven en jezelf kan lachen. Humor is sowieso de beste manier om met dingen om te gaan.


Wim Hof

The Iceman

Een gids genaamd licht

‘Ik zie een toonbeeld van enthousiasme (enthousiasmos-geluk) en energie (…). Het is prachtig dat Franklin dit als inspiratiebron voor iedereen naar buiten heeft gebracht. Een helpende hand, een gids genaamd licht. De mogelijkheid tot een gezond leven en de kracht ervaren dat jij de macht hebt over je geest en lichaam. Chapeau gentleman. Dat zijn pas morele waarden. Ga verder, velen wachten.  

HOE HEB IK HET VOOR ELKAAR GEKREGEN?

Mijn eigen verhaal begon alweer vele jaren geleden. Op het moment dat ik van de artsen de diagnose diabetes type 1 kreeg. Ongeneeslijk volgens de medische wetenschap. BAM, klap erop, klaar, dossier gesloten.


Toch is er altijd iets in mij geweest, noem het een innerlijk weten, dat ervan overtuigd was dat er wel iets aan te doen moest zijn. Maar ik kan je vertellen, als je net de diagnose voor zo’n ziekte hebt gekregen is dat wel het laatste waar je mee bezig bent. Je hele leven staat op zijn grondvesten te trillen en je bent veel meer bezig met overleven. Er moet eerst een punt komen waarop je tegen jezelf zegt: Is het nu genoeg geweest…?

En dat punt kwam er ook. Vanaf dat moment kwam ik in actie. Ik begon mezelf vragen te stellen. Waarom ben ik ziek geworden? Waarom heb ik juist deze ziekte gekregen? En is er inderdaad niets aan te doen?


Weet je, bij ziekte zit er binnenin vaak zoveel weerstand. Zoveel verzet. Boosheid ook. 


Bovendien is er de angst is om je kwetsbaar op te stellen en weer teleurgesteld te worden. De angst ook om dingen van jezelf onder ogen te zien waar je eigenlijk liever niet mee geconfronteerd wil worden. Dat de dingen die je vindt niet overeenkomen met het beeld dat je van jezelf hebt of wilt hebben. 


Vanuit eigen ervaring weet ik dat veel mensen ziekte zullen associëren met negatieve gevoelens en emoties. Als je denkt aan ziekte voel je weerstand. Je steekt het liefst je hoofd in het zand en als dat niet langer kan, dan ga je het gevecht aan. Strijd. Of je geeft op, niet om ziekte vanuit een vorm van acceptatie te omarmen, maar vanuit de rol van slachtoffer. 


Dat was bij mij niet anders en ik geef gelijk toe, in eerste instantie lijkt ziekte ook negatief. Toch is er ook een andere manier om naar ziekte te kijken. Ziekte heeft namelijk een bijzondere functie. Het maakt je opmerkzaam op iets. 


Ziekte is een manier van communiceren. Het wijst je erop dat er een onbalans is in je leven en door te kijken hoe deze onbalans is ontstaan, kun je er wat aan doen. Ziekte is er om van te leren. Je moet de essentie van je ziekte meester worden. Dát is de functie van ziekte. 


Geef toe, dit is een hele andere manier om naar ziekte te kijken of om ermee om te gaan.

Dit is de reden waarom ik jou met de Masterclass Geheimen van Genezing kan helpen. Is het je wel eens opgevallen dat als het over ziekte en genezing gaat het altijd draait om de manier waarop je met de ziekte moet omgaan?  Wat de gevolgen van de ziekte zijn, de mogelijke complicaties, welke medicijnen je moet gebruiken en wat DAAR weer de gevolgen weer zijn? Het gaat over ZIEK zijn. Nooit over de manier waarop je de oorsprong van je ziekte kunt GENEZEN.


 • Wat ik heb geleerd deel ik in alles wat ik doe en uitdraag. En los van mijn eigen verhaal spelen ook anderen met hun verhalen en wijsheid een belangrijke rol met hun input. Door de vele reacties van mijn lezers en de bezoekers van mijn lezingen en trainingen, zijn deze processen steeds verder geperfectioneerd. Daardoor is een soort “Stappenplan” ontstaan. 

 • Een route die leidt naar nieuwe en verbluffende inzichten.

 • Het zijn dus niet alleen mijn eigen ervaringen en doorleefde processen die een handleiding vormen, maar ook die van vele anderen. We leren van elkaar! Waarom zou je zelf het wiel uitvinden als deze grote bron van kennis al aanwezig is? 

 • Het is belangrijk te begrijpen wat de valkuilen zijn die met ziekte en genezingen te maken hebben, maar ook wat de succesfactoren en overeenkomsten zijn van de mensen die al door deze processen gegaan zijn! De kennis is er, waarom zou je er niet van profiteren? 


Doorleefde processen van ervaringsdeskundigen


Ik heb ooit eerder gezegd en geschreven dat als je een coach of therapeut zoekt, je iemand moet zoeken die zelf door bepaalde processen is gegaan. Als je dat niet doet, dan blijven het boekenwijsheden. Je wilt niet weten hoe vaak ik gehoord heb dat de coaches, psychologen en therapeuten die het allemaal zo goed wisten, moord en brand krijsen als ze zelf opeens te maken krijgen met de problemen waar ze anderen voor behandelen. Niet erg en vervelend zat, maar dit zou een tip van mij voor jou zijn: doorleefde processen, daar gaat het om.


Ik ben trouwens van mening dat kennis die niet praktisch toepasbaar is zijn doel voorbij schiet. Daarom vertaal ik alles naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen waar je werkelijk wat aan hebt.


Deze Masterclass geeft je de kans te leren van mensen die hun ziekte achter zich gelaten hebben OF anders met hun ziekte omgaan. Ik ben ervan overtuigd dat je leven er anders uit gaat zien als je gaat toepassen wat er in de Masterclass staat. Simpelweg omdat ik van de mensen die je voorgingen weet wat het voor hen heeft gedaan en omdat de inhoud afkomstig is van ervaringsdeskundigen. Mensen zoals jij en ik.  


Dat is ook het essentiële verschil met andere Masterclasses of trainingen.


 • Dit is de informatie die ik zelf had willen hebben toen ik begon met het genezen van de oorsprong van mijn ziekte. Ik had gewild dat deze Masterclass er was geweest toen ik zelf op zoek was naar antwoorden.

 • Al de kennis, al die ervaringen die ik heb opgedaan, zijn gebundeld en beschikbaar voor iedereen die daarvan wil leren. Het is volledig digitaal en ook voor jou beschikbaar. 

 • De gehele masterclass is in een voor jou beveiligde omgeving gezet waar je heel simpel met 1 code kan inloggen. Het is zo ingericht dat je er totaal geen technische kennis voor nodig hebt. Belangrijk is ook dat je alles in je eigen tempo kunt doornemen. Het is een proces met voortdurend nieuwe inzichten. Je kunt er bovendien zo lang over doen als jij wilt en wanneer jij wilt.

 • Onthoud dat ik echt niet anders ben dan jij. Wat ik kan kun jij ook. De enige reden dat ik schrijf en mijn kennis uitdraag aan anderen, is omdat ik zeker weet dat het werkt ... Het zijn mijn eigen ervaringen en mijn eigen doorleefde processen. Het zijn geen boekenwijsheden en mijn intentie is anderen te helpen met wat ik heb geleerd.  

'Het verschil tussen genezen en niet genezen'

Ik interviewde eens een vrouw die genezen was van haar diabetes type 2. Zij had me verteld dat haar diagnose van diabetes type 2 samenviel met die van een collega. Deze collega is inmiddels overgegaan op het gebruik van insuline. Ze gebruikt de volgende metafoor om het geheim van haar succes uit te leggen.


Zie jezelf als een breiwerk. In het breiwerk gaat iets fout. Je hebt steken laten vallen. Die kun je niet meer ophalen, je zal alles los moeten halen en helemaal opnieuw moeten beginnen. Je zult je gewoonten, gedachten en levenswijze moeten veranderen. Mijn collega heeft geprobeerd de steken die gevallen zijn wel op te halen. Ze is verder gaan breien, maar de fout zit nog steeds in het breiwerk. De steken zitten er te diep in. De fout zit er nog. Dat is het verschil tussen genezen en niet genezen. Je zult je breiwerk helemaal los moeten halen om opnieuw te beginnen.’


De resultaten van deze Masterclass voor jou

 • Hoe kun je beginnen met het genezen van ziekte als je niet weet waar de oorsprong van ziekte ligt? Deze Masterclass pakt de grondslag van ziekte aan. Stop met symptoombestrijding. Dit is de absolute basis over wat je moet weten om de oorsprong van ziekte aan te pakken. 
 •  De Masterclass geeft je de kans te leren van mensen die hun ziekte achter zich gelaten hebben OF anders met hun ziekte omgaan. Ik ben ervan overtuigd dat je leven er anders uit gaat zien als je gaat toepassen wat er in de Masterclass staat. Simpelweg omdat ik van de mensen die je voorgingen weet wat het voor hen heeft gedaan en omdat de inhoud afkomstig is van ervaringsdeskundigen. Mensen zoals jij en ik. Dat is in mijn ogen ook het essentiële verschil met andere Masterclasses of trainingen.
 • Dit gaat niet over theorie. Dit zijn geen boekjeswijsheden. Dit zijn ECHTE ervaringen en doorleefde emoties. Dit is de informatie die ik zelf had willen hebben toen ik op zoek was naar antwoorden.
 •  De Masterclass levert blijvende en positieve veranderingen in je leven op. Door anders naar dingen te gaan kijken, door dingen anders te ervaren, neem je andere acties en krijg je andere resultaten in je leven.
 • Het verandert stap voor stap je overtuigingen, conditioneringen en je mindset. Een mindset die je ondersteunt en bekrachtigd in plaats van een mindset die bestaat uit beperkende overtuigingen en gedachten.
 • Er komt een punt waarop je klaar bent met drama in je leven. Als je je leven bewust wilt gaan vormgeven, dan biedt deze Masterclass een oplossing voor de energieverslindende en zich voortdurend herhalende patronen in je leven.
 • De Masterclass brengt je terug bij gezondheid en levensgeluk.
 • Je leert weer wat werkelijk belangrijk voor je is. Je leert weer de juist keuzes te maken om de juiste redenen.
 • Je leert weer te doen wat goed voor jou is: jezelf op plaats 1 te stellen.
 • De Masterclass is volledig digitaal. Je kunt het terugkijken zo vaak als je wilt en wanneer jij het wilt.
 • Het is de belangrijkste investering die je kunt maken: in jezelf. En daar heb ik niks meer aan toe te voegen!

Ik neem je stap voor stap bij de hand!

In de Masterclass ontdek je 10 onderdelen die je in een volstrekt logische en chronologische volgorde kunt volgen. Van de oorsprong van ziekte en de valkuilen van ziekte en genezing tot de essentie van ziekte aan toe.


Door de opbouw word je stap voor stap bij de hand genomen.


Het is een stappenplan of blauwdruk van informatie en inzichten waarmee je in je proces geholpen wordt.


Je kunt de Masterclass volledig in jouw eigen tempo en op jouw eigen tijd volgen, op de manier die jij wilt en zo vaak als je wilt. Onderschat de kracht van herhaling niet. De Masterclass blijft voor jou beschikbaar. 


Misschien vind je het lastig om hulp te vragen, maar weet dat je mij altijd kunt benaderen met je vragen! Ik sta voor je klaar als dat nodig is. Voel je gesteund en weet dat je niet de enige bent die soms door moeizame processen gaat. 


Je staat er niet alleen voor!


Lieve mensen, zoals ik hierboven al schreef, doe dit want dit is de belangrijkste investering die je kunt maken. Het is een investering in jezelf. 


Indrukwekkend! Een heel volledig overzicht van het nieuwe denken, toegespitst op gezondheid en ziekte, maar toepasbaar op alle andere levensgebieden.’ -
Lisette Thooft, schrijver en mytholoog


JOUW KADO

Als je mij volgt of de moeite hebt genomen om de informatie over deze Masterclass door te nemen, dan toon je de intentie, de wil en de moed voor een positieve verandering in je leven. 


En daar wil ik ook wat tegenover stellen. 


Daarnaast vind ik het zelf simpelweg geweldig om je te helpen en mijn ervaringen met je te delen. Simpelweg omdat ik weet wat het voor je kan doen. Wat voor positieve bijdrage het kan leveren aan je leven. 


De Masterclass kost € 281,50. Dat is de normale investering. Maar dat is sowieso niet het bedrag dat ik aan jou ga vragen. Daarom heb ik voor jou een andere prijs bedacht.


De Masterclass bestaat uit urenlang materiaal die de essentie bevat voor het genezen van de oorsprong van ziekte met daarnaast de mogelijkheid tot het stellen van vragen.


De vraag die ik mijzelf gesteld heb is de volgende: wat is een positieve en blijvende verandering in je leven je waard? Om terug te komen bij je eigen essentie en levensgeluk? Om de oorsprong van ziekte te genezen? De keuze voor jezelf te maken om de juiste redenen en te leren wat belangrijk is voor jou? Voor wat JIJ nodig hebt?


Dit is het kado wat ik te geven heb.


Voor jou is de Masterclass geen € 281,50, maar… 150


Die keuze voor jezelf maken levert je ruim € 131,50 korting op!

Hieronder staat jouw kortingscode.
KLIK HIER EN KRIJG DIRECT TOEGANG - gebruik de kortingscode MASTERCLASS-GVG voor € 131,50 korting 

Ik weet dat veel mensen regelmatig een coach of therapeut bezoeken. Het bedrag wat hierboven staat genoemd is gelijk aan twee sessies bij een coach of therapeut. Als je de importantie van wat de Masterclass voor je kan doen op waarde kunt schatten, dan wil ik dat dit iets is waar je niet over na hoeft te denken. Dan wil ik je je de mogelijkheid geven je deze ervaringen eigen te maken.


Als je aan de slag wilt met je eigen genezing, als je aan de slag wilt met het verbeteren van de kwaliteit van je leven, dan is dit het moment om dat te doen. Meld je dan hieronder aan. Dan krijg je direct toegang tot je eigen persoonlijke account.


Je moet kansen grijpen als ze er zijn. Mindset. DOEN. Anders wordt het weer Mo Mo Morgenland waar je met alles Morgen aan de slag gaat. Dat heb ik al zo vaak gezien. Bovendien is de korting enorm. Wanneer de aanbieding vervalt weet ik nog niet. Deze verdwijnt, meestal zonder vooraankondiging, binnenkort weer.


Dit gaat om commitment naar jezelf toe en het niet alleen bij ‘goede voornemens’ houden.


Plaats de waarde van deze Masterclass en wat het voor je kan doen ook in het juiste perspectief. Tegenover mij zitten twee kapperszaken. Het zijn gewoon goede kappers, fatsoenlijk zaken.


Wist je dat 1 keer knippen/kleuren/wassen/drogen van half lang haar al 100 euro kost? De investering van de Masterclass is dus nog geen twee knipbeurten… En met alle respect en alle liefde, als je die investering niet voor jezelf wil maken, voor iets dat LETTERLIJK levens veranderend kan zijn, dan is de Masterclass misschien ook niets voor jou. Daar ben ik hard in.


De Masterclass bestaat uit urenlang materiaal die de essentie bevat voor het genezen van de oorsprong van ziekte met daarnaast de mogelijkheid tot het stellen van vragen.


De keuze maken voor jezelf levert je direct voordeel op. VOOR JOU IS DE MASTERCLASS GEEN € 281,50, maar… 150


EEN KORTING VAN € 131,50! 

Meld je hieronder aan met JOUW EIGEN KORTINGSCODE: MASTERCLASS-GVG

JA, IK MELD ME HIER EVEN AAN!

Niet overtuigd? Wat zeggen anderen over de inhoud van Franklins werk?

Heel inspirerend

'Franklin heeft duidelijk ontzettend veel kennis en weet over het functioneren van de mind, het lichaam en hoe de energie hierbinnen zich gedraagt. Zijn enthousiasme spat er vanaf. Heel inspirerend. - Linda van Z.


Super!

De informatie uit de lezing geeft een enorme herkenning in jezelf. Voor mij een soort gevoel van thuiskomen. Super!!! - Angela B.


Je bent een inspirerend mens
Goede middag Franklin, Hartelijk dank voor de fantastische 56 echt gouden regels-de weg van ziekte naar genezing! Heel duidelijk,overzichtelijk geschreven met prachtige verhelderende plaatjes. Vorig jaar heb ik alle boeken van jou gelezen toen ik thuis zat van het werk ivm gekneusde borstkas en gebroken rib. Dat was de tijd om echt te veranderen en patronen te doorbreken. [...] Ik ga het ook in mijn team inbrengen.Ik werk bij Buurtzorg als wijkverpleegkundige. Je bent een inspirerend mens. Hartelijke groeten, Minke


Hoop dat hij nog eens komt
Het was geweldig! Hij heeft mooie woorden in mijn boek geschreven, werd er emotioneel van.
Heel bijzonder persoon. Hoop dat hij nog eens komt! Mooie sfeer ook en goede interactie. Blij dat ik er bij was. Degene die ik bij me had was ook onder de indruk‘. - Carola van Haaften


Openbaring

Franklin is ijzersterk in het plaatsen van de vinger op de zere plek, waardoor hij de deelnemers in staat stelt actief aan de slag te gaan met de geboden tools. Deelnemen aan zijn training is een openbaring! - Patty Knoops


Confronterend

Als je dieper in jezelf wilt, kunt en durft te kijken moet je beslist Franklin's blogs lezen. Confronterend, maar voor mij een van de wegen naar healing :) - Marlene Cestmoi


Dankbaar

Hallo Franklin, Ik heb inmiddels al jouw boeken gelezen. Tijdens het lezen voelde ik vaak mijn energie stromen en jouw boeken hebben een verandering in mij teweeggebracht. Ik ben nog nooit zo geraakt door het lezen van vergelijkbare boeken. Na afloop rolden de tranen over mijn wangen. Ik ben enorm dankbaar dat ik je boeken heb kunnen lezen. Ik heb ze allen in zeer korte tijd gelezen. De meeste in 2 dagen. Binnenkort wil ik ze nog eens in een rustiger tempo gaan lezen. - Annet Griffioen


Geweldige inzichten
Ik wil je enorm bedanken voor de geweldige inzichten die je mij hebt gegeven. Ik ben een ander mens en gebruik mijn energie nu zoals het bedoeld is. [...] Super bedankt dat je tijd voor mij hebt vrijgemaakt. - Sandra Burgmans

Sandra Burgmans


Geert Kimpen 

bestseller auteur van o.a. De Kabbalist

Helend!

‘Helend!’ Misschien twijfel je of je in staat bent te genezen. Is dit niet voor anderen weggelegd? Genezing? Genezing zelfs van een ziekte die als ongeneeslijk wordt gezien? Ik kan je zeggen dat genezing ook voor jou mogelijk is: absoluut!

Blij en dankbaar

Dit boek is volkomen geloofwaardig in zijn emotionele beloop. Ik heb ervan genoten en voelde mij aangesproken in mijn eigen spirituele proces. Het helpt mij om met mijn psychische ziekte om te gaan. Ik geloofde al dat ik daarvan zou kunnen genezen en nu ik dit boek heb gelezen weet ik zeker dat dit kan. Ik ben blij en dankbaar.’  - Corien


Dit boek is top!

Dit is TOP!! Herkenbaar, alledaags en praktisch. Alsof je aan mij hebt gedacht toen je het schreef. De vragen die ik had werden direct beantwoord.’  - Renske Hertroys


Eén van de beste boeken!

De jongen die van suikerziekte genas. Door één of andere reden las ik het boek en moet zeggen dat het één van de beste boeken is die ik ooit las, proficiat en bedankt .' - Patrick Degeyter


Door Anita Kuperus 

Ik ben nu zeker een ander persoon! En leer steeds meer loslaten! Bedankt!


Door Tini Kox 

Wat een fantastisch verhaal weer. Ik kan me er volledig in herkennen. Heel hartelijk bedankt. 


Door Tonny Lundahl

Wauw zo herkenbaar dit! Ik krijg er kippenvel van. Het raakt mij. Ben al druk bezig om de laatste twee haken te verwijderen. Het zijn haken op fysiek niveau en mentaal niveau. […]


Door Linda

Aha, blijft een mooi verhaal :) de variant op "de saboteur" in ons opsporen, observeren, liefdevol zijn, bijvoorbeeld ernaar glimlachen, en zelf weer aan het stuur gaan zitten :) En naar je droombestemming rijden ... Of varen, of vliegen, of wat jij wilt...

Alleen heeft het soms tijd nodig, en dat hoort er ook bij, want soms zijn juist de kleine stapjes zo essentieel in het leven. Ik zeg maar zo: als je weet wat regen is, geniet je extra van de zon, ben je dankbaar. En dat maakt ook het liefdevol accepteren en loslaten van "overvloed aan negatieve dingen" makkelijker. Omdat je het dan gaat zien als les die bij je leven hoort.


Linda de Frankrijker:

Wat is het toch fijn. Dat je wordt begeleid terwijl je thuis zit. Krijg regelmatig een mail die mij op de hoogte hou van alle interessante informatie. Waar ik een hoop leer uit kan halen. Mijn dank is groot.


Door Yvonne

Duidelijk weergegeven en zo herkenbaar!


Door Linda Persoon

Franklin, je blog is weer eens helemaal raak, haalt de essentie eruit. Zo toepasselijk op m'n huidige situatie en wat er met mij bij vele mensen gaande is. […] Dan ben je steeds weer op jezelf aan gewezen. Heb je geen andere keus dan je gevoel, intuitie te gaan volgen. En dat is eigenlijk heerlijk! Want dat geeft zeker die vrijheid die jij benoemt! Vooral niet te moeilijk gaan denken, wat bij je past (dat heb ik afgelopen jaren gedaan en dat gaf mij een burnout). Voelen waar je het warm van krijgt en die droom realiseren hoor je steeds vaker om je heen. Dus dan gaan we dat maar doen, dat deurtje van de kooi uit vliegen ;-)


Door Tiny Brunink

Beste Franklin, dit is nu net wat ik even nodig heb na mijn hectische verhuizing naar een veel kleinere benedenetage vanwege mijn COPD. […] langzaamaan vlieg ik uit mijn kooi en dat voelt goed. Dankjewel voor je wijze woorden.


Door Tiny Hoekstra

Hallo Franklin,

Ik vond de masterclass heel bijzonder en waardevol […] Bedankt voor de waardevolle informatie en veel succes met de ontwikkeling van de nieuwe masterclass.


Door Monique van Westen

De blogs van Franklin lees ik met veel plezier, omdat ze heel duidelijk worden beschreven en meestal geeft het mij weer stof tot nadenken en een stukje bewustwording. Ook de masterclass heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik hoop nog veel van je te kunnen leren in de toekomst Franklin! 


Door Marlene de Kievith

[…] Franklin biedt geen snelle 2 daagse cursus aan zodat je weet wat je moet doen of hoe je moet zijn. Jij bent de schepper van jouw universum en daar heb je tijd voor nodig. Soms heel veel tijd. Maar wanneer je verstaat waar het om draait, dan neem je die tijd. Zijn (wetenschappelijke) visie heeft mij geraakt.


Yogi Rene

Mooie verhalen met een boodschap die inzicht geven wanneer je er voor open staat. Mij hebben zijn boeken aangegrepen, herkenning en inzicht gegeven. Ik heb genoten, keep up the good work!


Els Derks-Reijgersberg

Ontzettend goeie boeken, zodanig geschreven dat je ze in 1 adem uitleest! Kunst is om vast te houden wat je gelezen hebt en je oude patronen loslaat. Daarom moet je de boeken blijven lezen totdat je "geleerd" hebt.


Marlies de Wolde

De boekenserie van Franklin Leers zijn geweldig. Ik heb ze in een teug uit gelezen. Je verheugt je er op dat je weer verder kunt. Ik ga ze nogmaals lezen om alles nog eens goed op me in te laten werken


E. Gyovai

De ebooks van GenezenOnline zijn verhelderend, duidelijk, bewustmakend en herkenbaar waardoor ik mij leven steeds ontspannender ervaar. Mijn dankbaarheid ervoor!


Jeannette Kieviet

Heel herkenbaar, duidelijk en zeer inspirerend!


Vraag jezelf in alle eerlijkheid af of morgen weer hetzelfde gaat zijn als vandaag. Als je dezelfde keuzes en beslissingen maakt, dan weet je het antwoord wel… Soms heb je gewoon nieuwe inzichten nodig. Nieuwe inspiratie. Dat hebben we allemaal. Dat is niks geks en al helemaal niks om je voor te schamen. Laat morgen een positieve dag van verbetering zijn in jouw leven.


Weet je, ik vergelijk deze materie en wat ik deel met een kooltje. Als een kooltje in het vuur ligt dan is deze roodgloeiend. Je bent nu enthousiast. Als je weer afstand neemt en loslaat, dan koelt het kooltje weer af en gebeurt er niets. Het is belangrijk het kooltje roodgloeiend houden tot wat ik te delen heb is geïntegreerd en een tweede natuur is geworden.

Je bent tot meer in staat dan je denkt.


Het kan sneller dan je denkt.


Het is dichterbij dan je denkt.

IK KIES VOOR MIJZELF EN MELD ME AAN!

KRIJG DIRECT TOEGANG - Klik hier voor jouw eigen kortingscode MASTERCLASS-GVG met € 131,50 KORTING:


WAAROM JE DEZE MASTERCLASS WILT VOLGEN


Mijn visie (en frustratie) op de hele 'Masterclass en trainingen wereld’, is dat het je vaak even van nieuwe energie voorziet en je een goed gevoel geeft, maar daarna zakt dat snel weer weg. Wat we met deze Masterclass gaan doen is de basis van je leven aanraken. Dit gaat over de essentie van je eigen leven.


Deze Masterclass geeft de handvatten die je de rest van je leven kunt gebruiken. Het is tijd die je neemt voor jezelf. Voor jou. Om je onder te dompelen in inspirerende inzichten. Om tips te krijgen die je verder helpen. Je bent met gelijkgestemden.


Had ik al gezegd dat het leuk is :)


Als je voelt dat het nu ‘net even niet uitkomt’, volg de Masterclass dan 100%. Je bent nu druk en misschien gespannen omdat er dingen in je leven zijn die niet lekker lopen. En waarschijnlijk denk je dat het ‘later beter uitkomt’. Doorbreek dit patroon en beste manier om dit patroon te doorbreken is simpel. Meld je gewoon aan.


Wat voor Masterclass is dit NIET?

Maak je geen zorgen. Je volgt de Masterclass vanachter je computer, dus je hoeft je buurman niet te masseren, op stoelen te dansen, vreemde mensen te knuffelen en we gaan ook geen planken doormidden slaan.


Deze Masterclass is gewoon super om mee te maken. Het zal je een goed gevoel geven en je creëert mooie, nieuwe momenten en ervaringen. Soms moet je jezelf dit soort momenten gunnen.


Ook nog even dit:

Misschien vind je zo'n Masterclass spannend of ben je onzeker en vraag je je af of je het wel kan. Dat is een normaal gevoel wat we allemaal kennen. Er gingen je heel veel mensen voor en de mensen die aan de Masterclass deelnemen zijn net als jij leuke, lieve en zorgzame mensen, dus no worries. Bovendien ben ik er voor je als dat nodig is.


Wat ik je je gun is dat je na deze Masterclass direct minder stress in je leven zult ervaren en meer overzicht, duidelijkheid, rust en ruimte zult ervaren. Leven in plaats van overleven.


Dit is de manier waarop je direct kunt beginnen met het 

genezen van de oorsprong van ziekte

 • Als je je even hebt aanmeldt voor de Masterclass Geheimen van Genezing, dan kom je op een beveiligde pagina waar je (betaal)gegevens en je privacy worden gewaarborgd door een daartoe gevolmachtigd bedrijf. 
 • Je aanmelding wordt direct verwerkt en je krijgt een bewijs van ontvangst en betaling. Daarna heb je door het invoeren van een enkele, eenvoudige code direct toegang tot je eigen Masterclass. 
 • Je hebt geen technische kennis nodig en uiteraard zijn wij er om je te helpen als je vragen hebt. 
 • Pas de dingen die je in de Masterclass aangereikt worden toe en je zult direct het effect in je leven merken. 

Je hoeft niet alleen door je processen te gaan

Ik weet zeker dat ik je kan helpen met de Masterclass Geheimen van Genezing. Maar jij moet de eerste stap zetten. Hoezeer ik ook met je begaan ben, jij moet het doen. Vraag jezelf niet af wat gaat veranderen, maar wat blijft hetzelfde?


De Masterclass is een kans. 


Ik kijk ernaar uit vandaag nog van je te horen.


Warme groet,

Franklin


Ps Hoe en op wat voor manier deze Masterclass voor jou zal werken is nooit van tevoren aan te geven.


Ik weet het werkelijk niet.


Wat ik wel weet is dat de informatie waarop de Masterclass Geheimen van Genezing is gebaseerd uit de praktijk komt en overal op deze website kun je vinden wat het voor anderen heeft gedaan. Hoe het hun leven positief heeft beïnvloed.


Vraag jezelf simpelweg 1 ding af.


Als je de Masterclass niet zou volgen, waar sta je dan?


Gaat je gezondheid en levensgeluk erop vooruit?


Stap je uit die emotionele achtbaan?


Kom je dan terug bij je eigen essentie en wie je wilt zijn?


Doorbreek je de patronen en rode draad in je leven?


Als het antwoord ‘waarschijnlijk niet’ is, zorg dan dat je niet met spijt terugkijkt dat je er niet alles aan hebt gedaan om je eigen situatie te verbeteren.


Ik kan de beslissing niet voor je maken. Het is aan jou om die te maken.

Ik kan er alleen voor je zijn. Maar nogmaals, jij moet de eerste stap zetten.


Weet dat je altijd contact met me kunt opnemen. Je hoeft niet alleen door je processen te gaan.

Begin hier direct met het genezen van de oorsprong van ziekte!

MASTERCLASS GEHEIMEN VAN GENEZING - OMDAT NIEMAND ALLEEN IN ZIJN OF HAAR ZIEKTE ZOU MOETEN STAAN
€ 281,50-
€ 150,-

Masterclass Geheimen van Genezing

Gebruik de code MASTERCLASS-GVG met 131,50 euro korting!  Het bedrag past zich automatisch aan na gebruik van de kortingscode.

Franklin

Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.