MASTERCLASS GEHEIMEN VAN GENEZING

Hoe kun je beginnen met het genezen van ziekte als je niet weet waar de oorsprong van de ziekte ligt? Stop met symptoombestrijding zonder de grondslag van ziekte aan te pakken. Dit is de ABSOLUTE basis van wat je MOET WETEN om de oorsprong van de ziekte aan te pakken.

Dit is de informatie die ik zelf had willen hebben toen ik begon met het genezen van de oorsprong van mijn ziekte. Toen ik zelf op zoek was naar antwoorden.

“Mijn verhaal”

  Mijn eigen verhaal begon alweer vele jaren geleden. Op het moment dat ik van de doktoren de diagnose diabetes type 1 kreeg. Ongeneeslijk volgens de medische wetenschap. BAM, klap erop, klaar, dossier gesloten. Toch is er altijd iets in mij geweest, noem het een innerlijk weten, dat ervan overtuigd was dat er wel iets aan te doen moest zijn. Maar geloof me, als je net de diagnose voor zo’n ziekte hebt gekregen is dat wel het laatste waar je mee bezig bent. Je hele leven staat op zijn grondvesten te trillen en je bent veel meer bezig met overleven. Er moet eerst een punt komen waarop je tegen jezelf zegt: Is het nu genoeg geweest...?

  Dat punt kwam bij mij ook. Wat er vaak gebeurd als je de diagnose krijgt van een ziekte die je als chronisch of ernstig zou kunnen bestempelen, is dat je wilt laten zien dat je nog meetelt. Je wilt laten zien dat je er nog bent. Dat je er nog toe doet. Dat je alles nog kan doen. Sterker nog, dat je nog veel meer kan dan een ander! Het gevolg is vaak dat je jezelf enorm voorbij gaat lopen. Zo was het bij mij ook. Ik had in die periode veel te veel van mezelf gevraagd. Ik deed veel te veel dingen tegelijkertijd. Was met zoveel dingen bezig. Ik was druk met studie, met bijbaantjes en er moest uiteraard enorm gestapt worden. Het punt waarop voor mij alles anders werd, kwam toen ik met een groep vrienden naar een dancefestival ging. Het zou de dag daarna erg warm worden en het idee was om onze handdoeken mee te nemen en om na het feest, na een nacht dansen, direct door te gaan naar een strand in de buurt om daar de hele dag te ‘chillen’. Zoals ik al schreef, ik had in die periode veel te veel van mezelf gevraagd. Ik was al uitgeput toen de avond begon. We gingen de nacht in en wat ik mij herinner is dat ik mezelf terugvond, letterlijk, aan de zijkant van een grote festivaltent waarin een dj draaide. Ik zat op mijn hurken en volledig onder mijn eigen braaksel. Mijn kleren, schoenen, alles zat onder. Ik kon niet eens meer overeind komen... Dat was het punt waarop je met je armen over elkaar van een afstandje naar jezelf staat te kijken en jezelf de vraag stelt: Zo, is het nu genoeg geweest…?

  En dat was het. Vanaf dat moment begon ik wat te doen met het innerlijk weten dat ik had. Ik begon mezelf vragen te stellen. Waarom ben ik ziek geworden? Waarom heb ik juist deze ziekte gekregen? En is er inderdaad niets aan te doen? De volgende stap in het proces was dat ik als een spons informatie begon te verzamelen. Ik begon aan het leggen van mijn eigen puzzel. Ik las enorm veel boeken, sprak met mensen, keek documentaires, volgende allerlei (alternatieve) behandelingen en langzaam maar zeker paste de puzzel steeds beter in elkaar. Wat niet bij mij hoorde liet ik weer los en de dingen waarvan ik voelde dat ze iets voor mij deden integreerde ik in mijn lichaam. Wat ik begon te merken, was dat iedere keer dat ik een inzicht had, iedere keer dat ik iets veranderde in mijn perceptie van overtuigingen en conditioneringen, mijn fysieke lichaam daarop reageerde en dat ik de hoeveelheid insuline die ik gebruikte verder kon afbouwen. Nu moet je weten dat de activiteit in mijn alvleesklier gemeten was toen ik nog niet zo lang diabetes had. De activiteit was nihil. Het orgaan was ‘dood’ volgens de reguliere medische wetenschap. Toen ik de hoeveelheid insuline die ik gebruikte stapje voor stapje steeds verder naar beneden kon brengen, was dit voor mij een magistraal moment dat bevestigde wat ik van binnen voelde en wist! Het orgaan is niet dood en ik kan er zelf invloed op uitoefenen (inmiddels heeft Dr. Bart Roep van het LUMC uit Leiden, die een team van internationale wetenschappers aanstuurt, enkele jaren geleden inderdaad bevestigd dat insuline producerende cellen niet dood zijn, maar ‘slapen’ en zich verborgen houden voor het eigen immuunsysteem dat deze cellen aanvalt). Nogmaals, een magistraal moment.

  Inmiddels was de insulinebehoefte van buitenaf zover gedaald, dat ik besloot een lange reis te gaan maken en als ik terugkwam… zou ik de ziekte definitief hebben afgelegd. Na enkele maanden reizen, kwam ik aan in Sikkim. Sikkim is een prachtig staatje in de Indiase Himalaya, ingeklemd tussen Nepal, Tibet en Bhutan. De hoeveelheid insuline die ik gebruikte was op dat moment tot een minimum teruggebracht en ik besloot een trekking te maken. Als ik terugkwam van de trekking zou ik de ziekte definitief afgelegd hebben.

  De trekking leek meer op een expeditie dan op een trekking. Met Yaks, dragers en een gids begonnen we aan de tocht. De omstandigheden waren enorm zwaar. De trekking vond op grote hoogte plaats. Het was koud, het sneeuwde en de omstandigheden waren barbaars. Zelfs de gids en de dragers hadden last van de hoogte en de omstandigheden, maar ik voelde me bevangen door een soort oerkracht. Op de derde dag van de trekking zouden we naar de top van een berg op zesenveertighonderd meter lopen, daar de zonsopgang meemaken en dan de rest van de dag verder trekken. Om half vier ‘s nachts stonden we op, liepen naar boven en op het moment van de zonsopgang stonden we op de top. Het weer was slecht, maar op het moment dat we boven kwamen ging de wind wat liggen, weken de wolken uiteen en kwam de zon als een gouden kroon boven de Himalaya tevoorschijn. Met tranen in mijn ogen van het schouwspel, nam ik daar en op dat moment het besluit om de ziekte definitief af te leggen.

  En zo was het ook. Toen we terugkwamen van de trekking en weer aankwamen in de bewoonde wereld (in de plaats Darjeeling, misschien ken je dat van de thee?) was ik gestopt met het gebruiken van insuline. Op dat moment dacht ik dat dit het symbolische einde was van een lange reis, maar bleek dat dit pas het begin was van een veel langere reis waarin ik nog heel veel moest leren. En wat ik heb geleerd is wat ik deel in alles wat ik doe en uitdraag. In de boeken die ik heb geschreven, de lezingen en trainingen die ik geef en… in deze Masterclass. "Wat ik kan, kan jij ook!"

  Ik doe mee!

  Klik hier om je aan te melden


Neem contact op voor meer info

Gebruik onderstaand formulier:

“Eigen ervaringen waarvan ik zeker weet dat ze werken”

De enige reden dat ik schrijf en mijn kennis uitdraag aan anderen, is omdat ik zeker weet dat het werkt... Het zijn mijn eigen ervaringen en mij eigen doorleefde processen. Mijn intentie is anderen te helpen met wat ik heb geleerd.

Door de vele reacties van mijn lezers en de bezoekers van mijn lezingen en trainingen, zijn deze processen steeds verder geperfectioneerd. Daardoor is een soort “Stappenplan” ontstaan. Een route die leidt naar nieuwe, soms verbluffende, inzichten.

“Valkuilen, Overeenkomsten en Succesfactoren”

Het zijn dus niet alleen mijn eigen ervaringen en doorleefde processen die een handleiding vormen, maar ook die van vele anderen. We leren van elkaar! Waarom zou je zelf het wiel uitvinden als deze grote bron van kennis al aanwezig is? Het is belangrijk te begrijpen wat de valkuilen zijn die met ziekte en genezingen te maken hebben, maar ook wat de succesfactoren en overeenkomsten zijn van de mensen die al door deze processen gegaan zijn. De kennis is er, waarom zou je er niet van profiteren?

Ik ben overigens van mening dat kennis die niet praktisch toepasbaar is zijn doel voorbij schiet. Daarom vertaal ik alles naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen waar je werkelijk wat aan hebt.

'It always seems impossible, until it's done!' - Nelson Mandela


Misschien denk je nu: “Als het zo simpel is, waarom doet niet iedereen dit dan?” Dit is toch wel dé hamvraag… Waarom doet niet iedereen dit?

Waarom zijn er nog steeds zoveel mensen die keer op keer tegen dezelfde ervaringen in hun leven blijven oplopen, maar niets veranderen? En dat geldt niet alleen voor ziekte of genezing. Er is vaak een rode draad in je leven en die blijft terugkomen, ongeacht of die zich uit in fysieke klachten of niet.

Ik denk dat het antwoord uit meerdere onderdelen bestaat:


Mijn Ervaringen Zijn Nu Ook Voor Jou Beschikbaar!

Ik heb er mijn missie van gemaakt om deze "problemen" te tackelen en mensen terug te brengen bij zichzelf. Met een team van mensen om mij heen werk ik er constant aan om dit zo optimaal mogelijk te doen. Trots presenteer ik mijn Masterclass om je leven blijvend te veranderen:MAARRR... LEES DIT EERST GOED DOOR!


Waarom is de Masterclass Geheimen van Genezing wat voor jou?

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: er is een reden dat je geïnteresseerd bent in deze materie. Er is een reden dat je geïnteresseerd bent in wat ik deel. Je wilt de oorsprong van je ziekte genezen, er is iets in je leven wat (nog) niet naar volle tevredenheid is of je ziet de informatie die ik deel als een mogelijkheid om van te leren.

Wat het ook is: dit is de informatie die ik zelf had willen hebben toen ik begon met het genezen van de oorsprong van mijn ziekte. Ik had gewild dat deze Masterclass er was geweest toen ik zelf op zoek was naar antwoorden.

Los van mijn eigen verhaal spelen ook anderen met hun verhalen en wijsheid een belangrijke rol met hun input. Door de vele reacties van mijn lezers en de bezoekers van mijn lezingen en trainingen, zijn deze processen steeds verder geperfectioneerd. Daardoor is een soort “Stappenplan” ontstaan. Een route die leidt naar nieuwe soms en verbluffende inzichten. Het zijn dus niet alleen mijn eigen ervaringen en doorleefde processen die een handleiding vormen, maar ook die van vele anderen. We leren van elkaar! Waarom zou je zelf het wiel uitvinden als deze grote bron van kennis al aanwezig is? Een bron van kennis die in twintig jaar tijd is opgebouwd? Het is belangrijk te begrijpen wat de valkuilen zijn die met ziekte en genezingen te maken hebben, maar ook wat de succesfactoren en overeenkomsten zijn van de mensen die al door deze processen gegaan zijn. De kennis is er, waarom zou je er niet van profiteren?

De Masterclass geeft je de kans te leren van mensen die hun ziekte achter zich gelaten hebben OF anders met hun ziekte omgaan. Ik ben ervan overtuigd dat je leven er anders uit gaat zien als je gaat toepassen wat er in de Masterclass staat. Simpelweg omdat ik van de mensen die je voorgingen weet wat het voor hen heeft gedaan en omdat de inhoud afkomstig is van ervaringsdeskundigen. Mensen zoals jij en ik. Dat is in mijn ogen ook het essentiële verschil met andere Masterclasses of trainingen.


Waarom zou je juist een investering moeten maken in deze Masterclass?

Ik heb ooit eerder gezegd en geschreven dat als je een coach of therapeut zoekt, je iemand moet zoeken die zelf door bepaalde processen is gegaan. Als je dat niet doet, dan blijven het boeken wijsheden. Ik heb al zo vaak over psychiaters en therapeuten gehoord die moord en brand schreeuwen als ze zelf opeens te maken krijgen met de problemen waar ze anderen voor behandelen, terwijl ze het daarvoor allemaal nog zo goed wisten. Dat is vervelend genoeg, maar dit zou een tip van mij voor jou zijn. Doorleefde processen, daar gaat het om.

Onthoud dat ik echt niet anders ben dan jij. Wat ik kan, kun jij ook. De enige reden dat ik schrijf en mijn kennis uitdraag aan anderen, is omdat ik zeker weet dat het werkt... Het zijn mijn eigen ervaringen en mijn eigen doorleefde processen. Het zijn geen boeken wijsheden. Ik ben overigens van mening dat kennis die niet praktisch toepasbaar is zijn doel voorbij schiet. Daarom vertaal ik alles naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen waar je werkelijk wat aan hebt.

Al de kennis, al die ervaringen die ik heb opgedaan, zijn gebundeld en beschikbaar voor iedereen die daarvan wil leren. Het is volledig digitaal en ook voor jou beschikbaar. De gehele Masterclass is in een voor jou beveiligde omgeving gezet waar je heel simpel met 1 code kan inloggen. Het is zo ingericht dat je er totaal geen technische kennis voor nodig hebt. Belangrijk is ook dat je alles in je eigen tempo kunt doornemen. Het is een proces met voortdurend nieuwe inzichten. Je kunt er zo lang over doen als je wilt.


Waarom moet je deze investering maken?

Lieve mensen, als je besluit dit te doen dan wil ik erop wijzen dat dit de belangrijkste investering is die je kunt maken. Het is een investering in jezelf.

Waarom zou je NU moeten starten?

Je moet kansen grijpen als ze er zijn. Mindset. DOEN. Anders wordt het weer Mo Mo Morgenland waar je met alles Morgen aan de slag gaat. Dat heb ik al zo vaak gezien.

Als je aan de slag wilt met je eigen genezing, als je aan de slag wilt met het verbeteren van de kwaliteit van je leven, als je oude patronen wilt veranderen en eindelijk eens die rode draad in je leven wilt doorbreken, dan is dit het moment om dat te doen.

Mis deze kans niet. Maak er geen Mo Mo Morgenland van. DOEN.

Ja ik doe ook mee!

Klik hier om je aan te meldenWat ga je ontdekken in de masterclasses?


MODULE 1 - De filosofie

Zonder begrip over de filosofie van de oorsprong van ziekte en het volgen van de juiste strategie ontbreekt de basis om tot werkelijke genezing te komen. Je blijft dan voor genezing zoeken op de verkeerde plek. Je blijft dan bezig met het aanleggen van noodverbanden. Je moet weten waar zich de oorsprong van ziekte bevindt. Het fysieke lichaam zelf is het laatste station op de route. De trein vertrekt daarvoor

MODULE 2 - Mindset, overtuigingen en conditioneringen

De basis van genezing ligt in het mentale deel. Dat is waar de psychologische oorsprong van ziekte ligt en dat is wat we in dit onderdeel uitgebreid gaan bespreken. We gaan het onderwerp overtuigingen en conditioneringen verder uit te diepen. De basis van genezing begint bij het onderzoeken van je gedachten. Hier valt of staat alles mee

MODULE 3 - Valkuilen van ziekte en genezing/Belangrijke pijlers van genezing

Een waanzinnig belangrijk onderdeel! Onmisbaar om de essentie van ziekte te kunnen genezen. Dit komt uit de praktijk. Dit zijn echte ervaringen zijn van echte mensen. Doorleefde emoties en gedestilleerde wijsheid. Er zit erg veel diepte in dit onderdeel!

MODULE 4 - Cellen

Met het behandelen van het onderdeel ‘cellen’ gaan we door naar de hogere school. De school van hoger bewustzijn. Cellen vormen de weg naar fysieke genezing. Ook dit onderdeel vormt een pijler van genezing.

MODULE 5 - De essentie van ziekte

Dan zijn we nu aangekomen bij het onderdeel ‘De essentie van ziekte’. Een belangrijk onderdeel. Misschien wel het belangrijkste onderdeel. Dit is ten slotte waar het allemaal om te doen is. De essentie van ziekte geeft aan wat een ziekte precies wil vertellen.

MODULE 6 - Het verleden

Wat essentieel is om de essentie van ziekte te genezen en goed om te gaan met een ziekte of beperking, is stoppen met leven in het verleden. Als je leeft in het verleden, dan leef je je verhaal. Verhalen houden je vast aan het verleden. Ze stelen energie. Als je dezelfde verhalen uit je verleden blijft herhalen, vraagt dit erom dat je er steeds opnieuw doorheen gaat. Verhalen voorkomen dat je iets los kunt laten.

MODULE 7 - De weg van zelfreflectie

Door jezelf onder de loep te nemen, zul je jezelf ontdekken. Leer je wie je werkelijk bent. Wat bij je hoort en wat niet bij je hoort. De ballast van anderen die je in de loop der jaren op je hebt genomen laat je door het proces van zelfonderzoek weer los. Je komt weer bij jezelf uit. Onmisbaar om de essentie van ziekte te genezen.

MODULE 8 - Fysieke genezing

Fysieke genezing is het eindstation. De trein vertrekt daarvoor. Hoe ontstaat fysieke genezing? kan het ook achterwege blijven? Wat hebben het karakter van je lichaam en de organen daarmee te maken. Waardevol hoofdstuk om bij jezelf te meten waar het bij genezen van ziekte werkelijk om gaat.

MODULE 9 - Overige

Algemene zaken, ideeën, mijmeringen en inzichten die handvatten geven om jou dichter bij de kern te brengen. Verschillende onderwerpen die voortdurend draaien om dezelfde essentie.

MODULE 10 - Oefeningen

Leer toe te passen wat je geleerd hebt. Doel: herhaling en integratie van de materie.

Zomaar een greep uit een aantal oefeningen:

MODULE 11 - Q&A

Jouw vragen zijn mijn vragen en ook de vragen van een ander. We kunnen leren van elkaar. Dit is een bonusonderdeel samengesteld uit al de vragen die andere deelnemers hebben gesteld over de materie van de Masterclass. Een handig en kostbaar naslagwerk!

Ja ik doe ook mee!

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot de masterclass.

Direct Toegang