Gratis E-Book 15 Doorbraken voor een Leven Zonder Diabetes!

ECHTE ervaringen van ECHTE mensen

Geen theorie. Geen boekjeswijsheid! Ontdek in dit e-book:


  • Waarom je van buiten naar binnen geneest
  • Hoe je op een andere manier tegen je ziekte kunt aankijken
  • Wat de valkuilen van ziekte en genezing zijn
  • Waarom ziekte je iets te brengen heeft
  • Leer over de overeenkomsten en succesfactoren van mensen die diabetes achter zich gelaten hebben of op een andere manier met hun ziekte omgaan 
  • De tips en adviezen komen van ervaringsdeskundigen, geen theorie, geen boekjes!


Klik hieronder om gratis te downloaden. LET OP: Info@... en Office@... e.d. werken vaak niet in verband met de strengere beveiliging op deze emailadressen. Die 'bouncen'. 


50%
Direct toegang

Jaren geleden heb ik van de doktoren de diagnose diabetes type 1 gekregen. Ongeneeslijk volgens de medische wetenschap. Toch heb ik altijd geweten dat ook dit te genezen moet zijn. Met de inzichten die ik had ben ik aan de slag gegaan en in 2007 ben ik geheel vrij van medicatie geweest. Iets wat destijds door de medische wetenschap voor onmogelijk werd gehouden. Mijn inzichten en ervaringen heb ik inmiddels met mijn duizenden lezers en bezoekers van mijn lezingen en trainingen gedeeld. Het zijn ervaringen en inzichten die geheel los staan van diabetes en voor iedereen en op iedere ziekte toepasbaar zijn.

Veel leesplezier!

Franklin Leers

OVER FRANKLINS BOEKEN ZIJN VEEL REVIEWS VERSCHENEN. JE KUNT ER HIER ENKELE LEZEN:

‘Felicitaties voor dit boek zijn op zijn plaats, waanzinnig om te lezen. Ik heb honderden spirituele boeken gelezen met een boodschap maar ik heb het idee dat alle boodschappen van andere boeken ineens compleet gemaakt worden in jouw boek, ze sluiten aan op al wat ik al ooit eens gelezen heb... Dus mijn complimenten. Het is top wat je hebt geschreven. Het verslaat voor mij veel toppers van GROTE NAMEN.... Dus voortaan mag je wat mij betreft je naam met HOOFDLETTERS schrijven. Dat wij zulke talenten in ons kikkerlandje hebben. Ga zo door... Heb inmiddels aan veel mensen de naam van 't boek gegeven. Ik hoop op nog meer boeken van je hand.’

Ina

'Hallo Franklin, Ik heb inmiddels al jouw boeken gelezen. Tijdens het lezen voelde ik vaak mijn energie stromen en jouw boeken hebben een verandering in mij teweeg gebracht. Ik ben nog nooit zo geraakt door het lezen van vergelijkbare boeken. Na afloop rolden de tranen over mijn wangen. Ik ben enorm dankbaar dat ik je boeken heb kunnen lezen. Ik heb ze allen in zeer korte tijd gelezen. De meeste in 2 dagen. Binnenkort wil ik ze nog eens in een rustiger tempo gaan lezen.'

Annet Griffioen

‘Ik heb het boek niet in één keer uit gelezen. Ik wilde de informatie die ik uit het boek kreeg ook verwerken en tot me door laten dringen. Ik heb zelf diabetes en voor het eerst geloof ik daadwerkelijk dat het te genezen is of in ieder geval, dat ik er vanaf kan komen. Het is in begrijpelijke en humoristische stijl geschreven. Franklin neemt je aan de hand mee, stap voor stap. Heel prettig en een aanrader, niet alleen voor mensen met diabetes, ook voor mensen met en chronische ziekte. Het doet je zienswijze op het ziek zijn grondig veranderen. Dank je, Franklin.’ Anita

‘Dit boek is TOP!! Herkenbaar, alledaags en praktisch. Alsof je aan mij hebt gedacht toen je het schreef. De vragen die ik had werden in het boek zelf direct beantwoord.’ 

Renske Hertroys

50%
Direct toegang
Your information is safe with us