Gratis E-book 'De 56 GOUDEN REGELS'

- van ziekte naar GENEZING

ECHTE ervaringen van ECHTE mensen

Geen theorie. Geen boekjeswijsheid! Ontdek in dit E-book:


  • Waarom je van buiten naar binnen geneest
  • Hoe je op een andere manier tegen je ziekte kunt aankijken
  • Wat de valkuilen van ziekte en genezing zijn
  • Waarom ziekte je iets te brengen heeft

  • Leer over de overeenkomsten en succesfactoren van mensen die een ziekte achter zich gelaten hebben of op een andere manier met hun ziekte omgaan

  • De tips en adviezen komen van ervaringsdeskundigen, geen theorie, geen boekjes!


Klik hieronder om gratis te downloaden. LET OP: Info@... en Office@... e.d. werken vaak niet in verband met de strengere beveiliging op deze emailadressen. Die 'bouncen'. 


50%
Direct toegang

Jaren geleden heb ik van de doktoren de diagnose diabetes type 1 gekregen. Ongeneeslijk volgens de medische wetenschap. Toch heb ik altijd geweten dat ook dit te genezen moet zijn. Met de inzichten die ik had ben ik aan de slag gegaan en in 2007 ben ik geheel vrij van medicatie geweest. Iets wat destijds door de medische wetenschap voor onmogelijk werd gehouden. Mijn inzichten en ervaringen heb ik inmiddels met mijn duizenden lezers en bezoekers van mijn lezingen en trainingen gedeeld. Het zijn ervaringen en inzichten die geheel los staan van diabetes en voor iedereen en op iedere ziekte toepasbaar zijn.

Veel leesplezier!

Franklin Leers

50%
Direct toegang
Your information is safe with us