Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE

E-book 'Geheimen van Genezen'

Praktisch en direct toepasbaar. GRATIS downloaden. Ontdek in dit e-book:


  • Wat je absoluut moet weten om ziekte te genezen
  • Wat de oorsprong van ziekte en genezing is
  • De invloed van overtuigingen en conditioneringen
  • Hoe je mindset tot stand komt en hoe je deze weer kunt veranderen
  • Wat de manier is om te genezen
  • Waarom dit ook voor jou mogelijk is!

Klik hieronder om gratis te downloaden. LET OP: Info@... en Office@... e.d. werken vaak niet in verband met de strengere beveiliging op deze emailadressen. Die 'bouncen'. 

50%
Direct toegang

Jaren geleden heb ik van de doktoren de diagnose diabetes type 1 gekregen. Ongeneeslijk volgens de medische wetenschap. Toch heb ik altijd geweten dat ook dit te genezen moet zijn. Met de inzichten die ik had ben ik aan de slag gegaan en in 2007 ben ik geheel vrij van medicatie geweest. Iets wat destijds door de medische wetenschap voor onmogelijk werd gehouden. Mijn inzichten en ervaringen heb ik inmiddels met mijn duizenden lezers en bezoekers van mijn lezingen en trainingen gedeeld. Het zijn ervaringen en inzichten die geheel los staan van diabetes en voor iedereen en op iedere ziekte toepasbaar zijn.

Veel leesplezier!

Franklin Leers

‘Een helpende hand zichtbaar op papier. Een gids om je het licht weer te laten zien!’ 

Wim Hof, The Iceman

‘Indrukwekkend! Een heel volledig overzicht van het nieuwe denken, toegespitst op gezondheid en ziekte, maar toepasbaar op alle andere levensgebieden.’ 

Lisette Thooft, mytholoog en auteur

‘Een helend boek!’ 

Geert Kimpen
Your information is safe with us