'Lichamelijke en Spirituele Symptomen van Ontwaken' 

Klik hieronder om gratis te downloaden. LET OP: Info@... en Office@... e.d. werken vaak niet in verband met de strengere beveiliging op deze emailadressen. Die 'bouncen'. 

50%
Direct Downloaden

Het proces van ontwaken kan uitdagend zijn, het kan bedrieglijk zijn en het kan prachtig zijn... en dat allemaal tegelijkertijd.

Tobias

GRATIS Ebook 'Lichamelijke en Spirituele Symptomen van Ontwaken' 


Herken je dit? Je kon vroeger zo van bepaalde dingen genieten, maar al de dingen die je ‘toen’ te gek vond, die interesseren je geen bal meer. Verlies van je passies. Je baan lijkt niet meer te passen en hetzelfde geldt voor veel van je vrienden.

 

Je voelt je eenzaam, onbegrepen en hebt het idee dat er niemand is die helemaal doorheeft waar je nou precies doorheen gaat. Je oude kleren passen niet meer, maar je nieuwe tenue hangt nog in de fabriek aan de waslijn te drogen… Je staat in een split: het oude voldoet niet meer en het nieuwe heeft zich nog niet aangediend.

Als bovenstaande omschrijving voelt alsof ik het over jouw leven heb, dan zit je wat ik noem ‘in between’. Je bent aan het ontwaken of je bent ontwaakt. En dat kan heel vervelend voelen… Je bent letterlijk op weg naar jezelf.


Kortom, herken je deze 'shit' :)


  • Verlies van passies
  • Last van nek, rug en schouders
  • Alles vergeten
  • Gevoelens van verdriet en eenzaamheid
  • Bizarre, intense dromen en maar blijven dromen
  • Steeds minder connectie met familie en vrienden
  • Je onbegrepen voelen en jezelf niet begrijpen?

Download dan dit GRATIS Ebook. Het zal je helpen! 


null

GRATIS Ebook


'Lichamelijke en Spirituele Symptomen van Ontwaken' 

Als je het proces wat in dit gratis Ebook beschreven staat naast je eigen leven kunt leggen, dan weet je ook dat het af en toe behoooorlijk pittig kan zijn... 


Het gratis Ebook heeft als doel om je te laten weten dat je niet de enige bent en dat geeft altijd een fijn gevoel. Je loopt op een bijzonder pad, maar soms kan dat eenzaam aanvoelen. Niet vergeten, je bent nooit alleen!


Het lijkt misschien af en toe onnatuurlijk waar je doorheen gaat, maar eigenlijk is het precies andersom: je gaat van een onnatuurlijke staat terug naar een natuurlijke staat van zijn.


En niet vergeten: blijf lachen, dat brengt vastzittende energie in beweging :)
50%
Direct downloaden
lichamelijk en spirituele symptomen van ontwaken