Krachtige oefening van 30 seconden die je veel leert over ziekte en genezing
02 juli 2024 

Krachtige oefening van 30 seconden die je veel leert over ziekte en genezing

Dit is een super krachtige oefening van 30 seconden (!) die je veel leert over ziekte en genezing.

De reden? Het vormt een bouwsteen, een pijler, die je ab-so-luut moet kennen als je aan de slag gaat met het genezen van de oorsprong van ziekte.

Dit is de oefening. Daarna volgt nog een korte uitleg.

Doe de oefening trouwens wel even met aandacht. Moet kunnen voor die 30 seconden ;)

Komt ‘ie:

Denk eens aan je ziekte of aan ziekte.

Neem hiervoor 15 seconden de tijd.


15 seconden voorbij?


Denk nu eens aan gezondheid. Het gevoel van vrijheid, blijheid.

Doe dit ook 15 seconden.


Voel je wat er is gebeurd?


Gesloten versus open

Tenzij jij de uitzondering op de regel bent... 🙂 voelde je als het goed is dat je naar binnen keerde toen je dacht aan je ziekte. Aan het gevoel van ziekte of de ziekte. Alles werd krapper. Als een weg die steeds nauwer wordt. Je sluit af. Ook gaat het gevoel vaak gepaard met een bepaalde densiteit of ‘dichtheid’.

Op het moment dat je dacht aan gezondheid, vrijheid, blijheid, heb je waarschijnlijk ervaren dat je juist open ging staan. Alsof er meer ruimte ontstaat. Alles wodt lichter.

Waar je aandacht aan geeft groeit

Waarom is deze oefening zo belangrijk?

Iedereen kent het gezegde: ‘Waar je aandacht aan geeft groeit.'

Waar je aandacht en je focus ligt, dat is waar je leven zich afspeelt. Ongeacht waar het over gaat. Daar is waar je perceptie en bewustzijn zijn en dat is wat je terugziet in je leven.

Letterlijk.

Je aandacht en focus zijn bepalend voor de richting van je energie. Waar deze naartoe gaat in je leven. Dat is wat je terug ziet komen in je ervaringen, gebeurtenissen en ontmoetingen.

Letterlijk.

Ieder onderwerp bestaat uit twee delen

Voeg aan bovenstaande alinea het volgende ingrediënt toe: IEDER onderwerp bestaat uit twee delen.

Ieder onderwerp vormt twee uiteinden van een stok. En welk uiteinde kies je met je aandacht en focus? Dat verschilt per onderwerp. Bij ieder onderwerp heb je namelijk andere gedachten en emoties.

Is je aandacht bijvoorbeeld gericht op geld of gebrek aan geld (tekort)? Op het hebben van een relatie of op het ontbreken van een relatie (eenzaamheid)? Op gezondheid of… op ziekte?

Zomaar wat simpele voorbeelden

Je denkt aan je ziekte, terwijl je gezondheid wilt

Je hebt het waarschijnlijk al ervaren met de oefening zojuist. Je denkt aan je ziekte, terwijl je gezondheid wilt.

Dat is wat we als mens doen EN zoals het ons is geleerd.

Je kijkt wat er nu is en waar je NU vanaf wilt. Maarrr… waar je aandacht aan geeft groeit, weet je nog?

We krijgen meer van datgene waar we juist vanaf willen.

Je lepelt de energie die je leven vormgeeft in datgene waar je juist vanaf wilt.

Resultaat: datgene waar je vanaf wilt wordt alleen maar groter. Want dat is waar je aandacht en focus ligt. Of het nou gaat om een tekort, om eenzaamheid of om ziekte, dat is waar je leven zich afspeelt.

Je hebt dat net met de oefening zelf kunnen ervaren. Wat het met je deed. Hoe het voelde.

Daarom wilde ik je die oefening laten doen. Als je zelf iets ervaart, dan komt het zóveel krachtiger binnen.

Begin met je aandacht en focus richten op gezondheid in plaats van ziekte

Dit gaat om een verschuiving in je bewustzijn.

Een waanzinnig belangrijke verschuiving!

De eerste stapjes op weg naar het genezen van de oorsprong van ziekte, beginnen met je aandacht en focus richten op gezondheid in plaats van ziekte. Daardoor zie je oplossingen en aanknopingspunten die je eerder niet zag.

Je hoort, leest, ziet dingen die je eerst niet zag. Je hebt ‘toevallige’ ontmoetingen die je aanwijzingen tegen. Je komt ineens bij de juiste mensen terecht die je verder kunnen helpen

Je wordt je bewust van overtuigingen en conditioneringen en gewoonten die je eerst niet zag. Er ontstaat meer bewustzijn.

Bewustzijn zorgt ervoor dat je andere gedachten krijgt. Daardoor maak je andere keuzes en die zorgen voor andere resultaten in je leven.

Op jouw succes en… gezondheid!

Franklin


Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! De Masterclass Geheimen van Genezing - Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan! Klik hier om de Masterclass te bestellen. Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Reactie plaatsen