Wat wil PMS (premenstrueel syndroom) je vertellen?

PMS of premenstrueel syndroom wil je vertellen dat je mag ontspannen en loslaten. Maak je niet zoveel zorgen. Je mag het leven lichter gaan zien, zodat er in jou een natuurlijke doorstroming van energie kan plaatsvinden. Durf te vertrouwen op jezelf. Je hoeft niet  alles te begrijpen en ‘vast te pakken'. Daarmee maak je je leven onnodig ‘zwaar’.

Probeer niet alles te controleren. Maak je niet zoveel zorgen om ‘wat kan gebeuren’. Vertrouw op je gevoel. Je intuïtie. Vertrouw erop dat de antwoorden die je zoekt en nodig hebt, zich op het juiste moment zullen aandienen. Op het juiste moment zul je ‘weten’.

Als je het leven - of de gebeurtenissen in het leven - somber en donker inziet, zorgt dat er niet alleen voor dat je JUIST die dingen aantrekt omdat je focus er ligt, het zorgt er ook voor dat er geen lichte, natuurlijke doorstroming kan plaatsvinden in je lichaam. Gifstoffen hopen zich op in plaats van vrijelijk door te stromen. Denk in termen van energie. Energie moet stromen. Vergelijk het maar met het gezegde ‘stilstaand water gaat stinken’.  

PMS

PMS wil je ook vertellen dat je je moet richten op je rijke, innerlijke belevingswereld. Een gebrek aan eigen-waarde (wie ben ik nou eigenlijk helemaal…) - en misschien zelfs een gevoel van teleurstelling om jezelf - mag losgelaten worden. Vergelijk je niet met anderen (tenzij je dat oprecht kunt zien als inspiratie) en wat iemand anders heeft bereikt of hoe iemand anders eruitziet. Dat is je richten op iets buiten jezelf.    

Leer naar jezelf te kijken met andere ogen. Omarm jezelf en het prachtige wezen dat je bent.

Wees blij met jezelf.

Als je los durft te laten ‘vloeit’ jouw levensstroom ongehinderd door je heen om op een natuurlijke wijze alles af te voeren wat je niet meer nodig hebt en wat losgelaten mag worden.  

Kernwoorden van PMS: ga het leven lichter zien, ontspan en durf los te laten, omarm jezelf met duizend armen, (h)erken je eigen-waarde. 


Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! De Masterclass Geheimen van Genezing - Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan! Klik hier om de Masterclass te bestellen

Reactie plaatsen