Zeer, zeer de moeite waard

Is het mogelijk dat de ontstaansoorzaak van ziekte zich op een andere plek kan bevinden dan altijd wordt gedacht? Is het mogelijk dat fysieke symptomen niet meer zijn dan een uiting van iets met een andere aard en oorsprong? En is dat dan ook niet de plek waar je moet zoeken?

Lezing over de essentie van ziekte

Afgelopen dinsdag 9 september was het zover. De lezing over de essentie van ziekte in de bibliotheek van Vlaardingen. En waardevolle avond in een constructieve setting die zowel nieuwe inzichten als veel bevestiging heeft opgeleverd. Een meeslepend verhaal over de grondslag van ziekte, over overtuigingen en conditioneringen en over de vele valkuilen van ziekte die genezing in de weg staan.

In mijn gratis e-book ‘Geheimen van ziekte en genezing’ staan een aantal onderwerpen beschreven die in de lezing zijn behandeld. De materie kan een grondslag vormen om de eerste stap te maken naar het genezen van de essentie van ziekte. Je kunt het gratis e-book hieronder downloaden om het nog eens rustig door te lezen.

>>>Gratis e-book downloaden

 

Rest mij de organisatie van de Bibliotheek Vlaardingen, de lezers die mij hebben voorgedragen voor de lezing en de bezoekers van de lezing, hartelijk te danken voor een prachtige avond! Lees hieronder een aantal van hun reacties:

Zeer, zeer de moeite waard. Waardevolle inzichten die je leven op een hoger plan kunnen brengen (na hard werken met de inzichten) – Elly.

Enthousiaste, vlotte lezing over de moderne wijze van genezen en het omgaan met ziekte. Een mooie opstap tot een bredere benadering van ziekte en herstel – Janneke.
Inspirerend! Een goed verhaal om mee aan de slag te gaan. Franklin is een erg enthousiaste spreker – Annet.
Een heldere, mooie lezing. Ik heb ervaring in de praktijk met wat Franklin deelt. Het was een en al bevestiging – Rob.
In een woord: inzicht – Miep van Henten.
Duidelijke en interessante workshop. Sluit goed aan bij de opleiding die ik nu doe, Regenesis Healing – Temke.
Een hele boeiende avond. Ik ben geïnspireerd weer naar huis gegaan – Sandra.
Stimulerend, hoopgevend en duidelijk verhaal. Sta er helemaal achter! – Christel van der Pol.
Een verhaal dat rechtstreeks naar binnen is gekomen – Ineke Krabbendam.
Boeiend, duidelijk verhaal. Je moet wel erg op je eigen lichaam kunnen en leren vertrouwen en je niet alleen laten beïnvloeden door de reguliere wetenschap – Peter van Henten.
Helder, duidelijk verhaal met herkenbare zaken waar ik zeker verder mee kan – Marriete Prins.

[socialbuttons]

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Reactie plaatsen