Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Hoe leef jij je leven?

article content

Hoe leef jij je leven?

Hoe leef jij je leven? Ooit was iedere dag een nieuw avontuur. Vol plannen, ontdekkingen en een opgetogen vooruitzien naar wat de dag brengen zou. Is dat nog steeds zo? Of is er ergens wat veranderd? Ben je een slaaf van de rat race geworden die voor veel mensen ‘leven’ heet? Dan kunnen deze 8 minuten misschien je leven een boost geven.

Leven

Ik houd niet van een aanklacht tegen het leven en een aanklacht tegen de maatschappij in het bijzonder. Dat vind ik de aandacht en focus op de verkeerde dingen leggen. Bovendien geniet ik van het leven. Het leven is briljantino. Een speeltuin. Lekker hoor, beetje kind zijn! Toch is het heerlijk om af en toe zo’n inspirerend filmpje als onderstaand te kijken. Het houd je scherp. Het trekt je even weg uit alles waarmee je bezig bent en helpt je om weer bij jezelf te komen. En soms geeft het gewoon een lekker ‘fuck you all’-gevoel en helpt het om een keuze voor jezelf te maken en dingen te doen die je anders niet zou doen of durven.

Gaan deze 8 minuten een inspiratie voor jouw leven vormen? Laat me weten wat jij ervan vindt!

 

Comment Section

0 reacties op “Hoe leef jij je leven?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.