Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

De essentie van ziekte

DEVZ_3DDe essentie van ziekte verwijst naar datgene wat een ziekte je te vertellen heeft. Een ziekte wil je ergens op wijzen.

Stel je lichaam voor als een landkaart. Ziekte of ziekten zijn daarop de signalen die je moet leren lezen en interpreteren. Hier is een voorbeeld om het wat praktischer te maken. Ken je het gevoel dat je hebt als je een lastig gesprek moet voeren of een moeilijke beslissing moet nemen? Je voelt je onrustig en repeteert het gesprek steeds in je hoofd. Pas als het gesprek geweest is of als je de moeilijk beslissing genomen hebt, voel je jezelf tot rust komen. Zo is het ook met ziekte. Als je als een objectieve waarnemer kijkt naar wat een ziekte je te vertellen heeft, waar het voor staat, dan creëer je de rust en de ruimte om je eerste stap op weg naar genezing te maken. Waar een ziekte voor staat hoef je gelukkig niet allemaal zelf uit te vinden, daar is al veel literatuur over verschenen. Een voorbeeld van een boek met daarin de kenmerken die bij een bepaalde ziekte horen, is ‘De sleutel tot zelf-bevrijding’ van Christiane Beerlandt.

  Comment Section

  2 reacties op “De essentie van ziekte


  Door Rita op 1 oktober 2017

  Dit klopt helemaal,zo als voorbeeld: cysten ieren kunnen staan voor onverwerkt verdriet.
  Water=emotie= tranen. Cysten= water.
  Zo kan je alles ontleden( ontledigen) en herleiden tot neutraal.
  Emoties die neutraal zijn zonder bv. angst ( =vastgezet verdriet) of verdriet kunnen genezing brengen.
  Dit kan via verschillende wegen,te beginnen met neutrale gedachten.bv.aanvaarding van….en vervolgens het bepaalde orgaan reeds in gezonde toestand “ denken” en zien.
  Mooi werk wat jij levert,dank je Franklin!


  Door Franklin op 25 oktober 2017

  Jij ook bedankt voor je reactie Rita!

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.