Overtuigingen en conditioneringen

DEVZ_3DOvertuigingen en conditioneringen vormen de grondslag van je leven en je moet begrijpen waarom je deze hebt, waar ze vandaan komen en waar ze toe kunnen leiden. Hier begint namelijk de essentie van ziekte.

Iedereen heeft een bepaalde perceptie van het leven, gebaseerd op de overtuigingen en conditioneringen die je hebt. Die overtuigingen en conditioneringen zijn ingegeven door je ouders, je vrienden, leraren, collega’s, kerk of religie, noem maar op. Zij zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier naar de wereld kijkt. Deze mentale overtuigingen roepen op hun beurt emoties op die zich vast kunnen zetten als blokkades in je fysieke lichaam, die op hun beurt kunnen leiden tot ziekte. Ook suikerziekte. Genezen doe je dus eigenlijk van buiten naar binnen: van mentaal en emotioneel naar fysiek. Het fysieke lichaam is het eindstation in plaats van het vertrekpunt.
Jezz Mai
Door

Jezz Mai

op 29 Jan 2019

Het allereerst hartelijk dank voor uw gratis E books. Wat betreft het geschreven stukje hierboven : mooi, duidelijk dus begrijpbaar voor wie het -begrijpen- wil. Dat het u goed zal mogen gaan, en goed zal blijven gaan op alle niveaus. Jezz

Reactie plaatsen