Vooruitblik 2019 en Kerstgroet
21 december 2018 

Vooruitblik 2019 en Kerstgroet

Een vooruitblik op 2019 en mijn eigen kerstverhaal op video. Nou ja, meer mijn belevenissen en frustratie op het vliegveld en de gigantische wijze lessen die daarin verscholen liggen 🙂 Kijk snel verder! 

Vooruitblik 2019

Uiteraard wil ik ook mijn steentje bijdragen aan een geweldige Kerst en een voorspoedig 2019 voor jou! Ik heb onderstaande video met een vooruitblik 2019 voor je opgenomen. Leuk als je hem even wilt bekijken!

Vooruitblik 2019 – 2

Ik moest wel lachen toen ik de ‘kerstboodschap’ even afluisterde. Ik bedacht me dat ik nog wel iets uitgebreider had kunnen toelichten dat ‘wij mensen’ ons vaak richten op het creëren van controle en schijnzekerheid en daarvoor zoveel mogelijk maatregelen nemen. Alles om die onzekerheid maar uit te bannen en zekerheid voor onszelf te scheppen. Maar die ‘zekerheid’ is schijnzekerheid. Dat is ook het moraal van het verhaal van het vliegveld, maar ongetwijfeld had je dat verband zelf al gelegd met het bekijken van de video 🙂

Richt je op de plek waar je invloed op hebt: jezelf. Dat is de plek waar echte zekerheid en vrijheid zich bevindt.

Je gedachten

Zoals beloofd stuur ik je onderstaand nog even de linkjes toe naar de blogs over ‘Het Spinnenweb’. Mooi om nog eens te lezen wat gedachten en angsten zijn, hoe ze je beïnvloeden en wat je eraan kunt doen.

Klik hier voor blog 1: Angsten, onrust en twijfels – Het Spinnenweb

Klik hier voor het vervolg: Gedachten zijn niet echt – Het spinnenweb (2) 

Klik hier voor het laatste deel: Het is niet van jou – Het externe proces van je gedachten

Rest mij niets anders dan je ook op deze plaats ‘op papier’ nog fijne kerstdagen en een geweldig 2019 te wensen! Cheers en enjoy!

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!    

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Laura
Door

Laura

op 21 Dec 2018

Mooi gezegd Franklin!

Franklin
Door

Franklin

op 22 Dec 2018

Mooie avonturen zo, in het leven en sich :)!

Alice
Door

Alice

op 21 Dec 2018

Franklin dank voor al je mooie/ wijze teksten van afgelopen jaar. Fijne kerstdagen en ga gezond door in 2019.

Franklin
Door

Franklin

op 22 Dec 2018

Super lief Alice, dankjewel!

Linda
Door

Linda

op 21 Dec 2018

Dankjewel voor je mooie wensen! Ook voor jou een "balanced 2019" gewenst!

Franklin
Door

Franklin

op 22 Dec 2018

Dank Linda!

Yvonne
Door

Yvonne

op 29 Dec 2018

Ook voor jou een 2019 Met veel waardevolle momenten Franklin! Ik ga in 2019 nog meer thuis komen bij mezelf en neem je boodschap mee :-)

Franklin
Door

Franklin

op 02 Jan 2019

Dankjewel Yvonne, voor jou ook, geniet van je nieuwe avonturen!

Reactie plaatsen