Boekenaanbieding - 3 dagen knallen!
10 maart 2016 

Boekenaanbieding - 3 dagen knallen!

Deze mail gaat over twee dingen. Ten eerste, ik ben begonnen aan een nieuw boek! Te gek om te vieren met mijn trouwe lezers en de vele inschrijvers op mijn website. Welkom bij… de boeken 3-daagse. 3-dagen knallen met de boekenaanbieding! Misschien mis je nog een boek uit de serie of misschien wil je een boek waarover je enthousiast bent, kado geven aan iemand anders. Letterlijk een uitgelezen kans.

De boeken kosten normaal € 18,95 per stuk. Tijdens de Boeken 3-daagse betaal je slechts € 15 per boek inclusief verzendkosten! Let op: de aanbieding duurt exact 3 dagen, dan sluit de termijn.

Het tweede onderwerp gaat over een vraag die ik vaak van lezers krijg over de boeken. Niet alle lezers weten welke boeken er zijn verschenen en in welke volgorde. Hieronder volgt een overzicht van de boeken en kun je de kortingscodes vinden voor de boekenaanbieding.

Boekenaanbieding 1

In mijn eerste boek ‘De jongen die (van) suikerziekte genas’ staat een schat aan kostbare informatie over het genezen van ziekte in zijn algemeenheid (dus los van suikerziekte). Wat heeft een ziekte je te brengen? Wat wil het vertellen? Wat zijn de valkuilen van ziekte en genezing? Wat zorgt ervoor dat je aan ziekte vast blijft houden? Een klassieker voor veel lezers.

https://paypro.nl/product/De_jongen_die_(van)_suikerziekte_genas/10398

Kortingscode: YU9I55
(kopieer en plak de code)

Boekenaanbieding 2

Het tweede boek uit deze serie is ‘De alchemie van ziekte’. In dit boek draait alles om persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Mindset, overtuigingen, conditioneringen, hoe komt dit alles tot stand? En… hoe verander je dit weer? Legt de rode draad in je leven meedogenloos bloot en laat je anders naar jezelf en het leven kijken.

https://paypro.nl/product/De_alchemie_van_ziekte/10514

Kortingscode: CIRP67
(kopieer en plak de code)

Boekenaanbieding 3

Het derde boek uit de serie, ‘Ziekte & Genezing’ is een prachtige completering van de eerste twee boeken. Een verdieping, kijken vanuit hoger perspectief naar alles wat zich in je leven afspeelt. Het zo kostbare afsluiten van het verleden. Een waardige afsluiter van de boekenserie.

https://paypro.nl/product/Ziekte_en_Genezing/16804

Kortingscode: WY18IG
(kopieer en plak de code)

Boekenaanbieding 4

En dan hebben we nog… ‘De gedachte’. Dit is mijn allereerste boek geweest. Het gaat over de creatiespiraal, het is een soort sprookje, meesterschap in zijn meest eenvoudige vorm. Voor velen nog steeds een favoriet door zijn eenvoud. Los niet meer te koop in de winkels. Normaal kost dit boekje € 13 nu voor € 10 te koop.

https://paypro.nl/product/De_gedachte/10515

Kortingscode: 8O573O
(kopieer en plak de code)

Boekenaanbieding 5

Wil je de hele boekenserie kopen? Dan betaal je met onderstaande kortingscode € 42 in plaats van € 49,95. Het boek ‘De gedachte’ krijg je er bij deze aanbieding bovendien gratis bij!
https://paypro.nl/product/De_jongen_die_van_suikerziekte_genas_De_alchemie_van_ziekte_Ziekte__Genezing_De_gedachte/16805

Kortingscode: HB51XE
(kopieer en plak de code)

Vragen? Mail gerust! Helpen? Deel deze mail met anderen, dat zou geweldig zijn!

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Reactie plaatsen