Sinterklaas pakt uit!

Sinterklaas pakt uit! December is een maand van feesten en gezelligheid, maar de spreekwoordelijke donkere dagen voor Kerst en het toewerken naar het einde van het jaar, lenen zich ook bij uitstek voor reflectie. Oude zaken worden afgesloten en nieuwe plannen en ideeën worden geboren richting het nieuwe jaar.

De vele duizenden lezers van mijn boeken zullen beamen dat deze een grote hulp zijn geweest bij de processen die hierboven staan beschreven. De boeken kunnen een geweldig kado zijn: voor jezelf, maar zeker ook voor anderen!

In ‘Sinterklaas pakt uit’ wordt uw boek of worden de boeken netjes per post bij u thuisbezorgd. Gemak dient de mens. Let op: bestel wel op tijd.

U kunt hieronder zelf uw aankoop bepalen en het bestelproces doorlopen door op het plaatje van uw keuze te klikken:

>>> Bestel hier ‘De jongen die (van) suikerziekte genas’

 

 

 

 

 

 

>>> Bestel hier ‘De alchemie van ziekte’

 

 

 

 

 

 

>>> Bestel hier het pakket ‘De jongen die (van) suikerziekte genas + De alchemie van ziekte’ en krijg het boek ‘De gedachte’ gratis!

Speciaal aanbod-pakket1davz

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Reactie plaatsen