De keuze van de lezer: Wat wilt u lezen?
18 oktober 2013 

De keuze van de lezer: Wat wilt u lezen?

De keuze van de lezer! Uiteindelijk blog en schrijf ik mijn boeken om anderen te helpen of inspireren. Mijn blogs gaan over onderwerpen en actualiteiten waarvan ik denk dat de lezer er wat aan heeft. Het leek me een goed idee om u als lezer eens te vragen waarover u graag wat wilt lezen. Heeft u vragen over onderwerpen die te maken hebben met bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling of ziekte en genezing? Uiteraard ben ik niet het ‘orakel van Delphi’, maar misschien kan ik dingen in een ander  perspectief zetten door de essentie van de vraag te belichten. Het woord is aan u! U kunt hieronder in het reactieveld uw vraag achter laten.

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Carla
Door

Carla

op 18 Oct 2013

Graag zou ik willen lezen over de psychische achtergrond van hypothyreoïdie, ofwel trage schildklierwerking. Dit is ook wat bij mij is geconstateerd en ik heb ook een sterk vermoeden hoe het gekomen is. Bedankt als je hierover wil schrijven!

Tinne
Door

Tinne

op 18 Oct 2013

- wat helpt om door het niemandsland te geraken als heel veel emotionele en mentale blokkades het licht willen zien - wat het zo bijzonder moeilijk maakt en zeker als het maanden duurt ? - wat als kanker deel uitmaakt van de fase van oude naar nieuwe energie ?

Connie Janssen
Door

Connie Janssen

op 19 Oct 2013

Je bent op de goede en onderneemt stappen en dan nog zie je een drempel om het niet te doen. Het ingesleten patroon is hardnekkerig dan je denkt. Je maakt met jezelf de afspraak om het te doen en toch val je weer snel terug. Eerst is het doel duidelijk en werk je hier naar toe en dan valt het blokkenhuisje weer uit elkaar. Een eenvoudig plan om drie keer een wandeling te maken van een half uur per week is lukt niet.

jacobs marijke
Door

jacobs marijke

op 21 Oct 2013

Wat leuk! graag wil ik wat lezen over kinderen die gepest worden versus kinderen die pesten.

Reactie plaatsen