Uitleg van de wet van aantrekkingskracht
24 januari 2024 

Uitleg van de wet van aantrekkingskracht

Een iets diepere inkijk in wat ‘De Wet van Aantrekkingskracht’ wordt genoemd. Dit voorbeeld helpt je misschien als je moeite hebt om je daar een beeld bij te vormen. 

Stel je voor dat alles trilt op een bepaalde frequentie. Jij ook. Die trilling is je vibratie. Je vibratie is de trilling waarop je afgestemd bent en alles… alles in je leven bestaat uit trilling en frequentie. 

Uitleg van de Wet van Aantrekkingskracht

Je gedachten over iets zijn bepalend voor de vibratie die je hebt over een bepaald onderwerp. Die gedachten zijn afhankelijk van het onderwerp en hoe je dat ervaart in je leven (denk aan overvloed, gezondheid, relaties, werk etc.). 

Je kunt dus over verschillende onderwerpen verschillende gedachten (‘positief - negatief’) hebben. 

Een heel simpel voorbeeld om het te verduidelijken 😊

Eigenlijk ben je een soort radiostation.

Eigenlijk ben je een soort radiostation. 

Om een bepaalde zender te ontvangen moet je daarop afgestemd zijn. Als je radio 3fm wilt luisteren, dan moet je zorgen dat je de radio afstemt op de frequentie van 96.8 fm. 

 Zo is het ook met je eigen leven. Waar we in ons eigen leven alleen vaak tegenaan lopen, is dat we niet afgestemd zijn op de frequentie die we zoeken én willen en als je op de verkeerde frequentie vibreert… ontvang je ook het symbolische radiostation niet dat je zoekt. 

Als je boos bent, kun je niet bij de frequentie van harmonie en harmonieuze ontmoetingen. Als je alleen gefocust bent op ziekte, dan ontvang je de frequentie van gezondheid niet. 

Zoek het in dit soort simpele voorbeelden. 

De verklaring voor al je ontmoetingen, belevenissen en ervaringen in je leven 

Een ander klassiek en legendarisch voorbeeld over vibratie en frequentie, is dat van een kristallen beker. Als je een scherpe, hoge toon veroorzaakt op exact de frequentie van de kristallen beter… dan spat deze uit elkaar. Zo werkt het ook voor jou, waar je op afgestemd bent trek je aan a.k.a. De Wet van Aantrekkingskracht 🙂

Dit legendarische, heerlijke voorbeeld mag er ter verduidelijking trouwens ook zijn! Het is een filmpje, duurt 19 seconden, maar laat zo’n beetje het complete overzicht van je leven tot nu toe zien 😄 Het is de verklaring voor al je ontmoetingen, belevenissen en ervaringen in je leven:

 

 

Stel je een giiiiiigantisch bord voor met daarop miljoenen lampjes

Laten we ‘m nog één stapje verder gaan. Weer met een voorbeeld om het te verduidelijken. 

Stel je een giiiiiigantisch bord voor met daarop miljoenen lampjes. Jij staat op dat bord. 

Afhankelijk van de manier waarop je door de dag bent gekomen (ben je met je spreekwoordelijke goede of slechte been uit bed gestapt, welke ontmoetingen heb je al gehad op werk en in je privéleven (denk aan je collega’s en je schoonmoeder 😋), wat heb je al meegemaakt die dag (bekeuring gekregen, in de file gestaan of 1000 euro in de loterij gewonnen etc.), ervaar je een bepaalde gemoedstoestand mét bijbehorende gedachten. Die gedachten zijn bepalend voor je vibratie.

Terug naar jou op het bord 

 Afhankelijk van de vibratie waarop je je bevindt, zullen nu al de lampjes - oftewel de mensen en gebeurtenissen - aanschieten die resoneren met jouw frequentie. En dát… worden de ontmoetingen en gebeurtenissen in je leven die zorgen voor jouw ervaringen. 

 De lampjes die niet aangaan, resoneren niet met jouw frequentie. Je ziet ze letterlijk en figuurlijk niet. Het zijn slechts potenties die je meestal niet opmerkt en om ze wel te zien… zul je je vibratie (en dus je gedachten over iets) moeten veranderen.

 Je bent wat je denkt en - mijn stokpaardje - ‘Het is… zoals je denkt dat het is’ 🙂     

Op jouw gezondheid en succes!

Franklin Leers

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! De Masterclass Geheimen van Genezing - Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan! Klik hier om de Masterclass te bestellen.

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Reactie plaatsen