Kinderarts tipt boek De jongen die (van) suikerziekte genas
26 september 2012 

Kinderarts tipt boek De jongen die (van) suikerziekte genas

Kinderarts tipt boek De jongen die (van) suikerziekte genas. Vanmorgen stond er een spontane reactie van Anneke Stuij van ReconnectingKids.nl in mijn mailbox. Zij was zo enthousiast over het boek ‘De jongen die (van) suikerziekte genas’, dat ze het boek ‘boekentip van het najaar’ heeft gemaakt. Het boek is haar aangeraden door een kinderarts, die vertelde dat het boek nu ook onder artsen wordt doorgegeven. Heerlijk om te lezen! De wisselwerking tussen de reguliere medische wetenschap en de holistische benadering juich ik van harte toe.

Kinderarts

Anneke’s reactie was zo spontaan dat het me leuk leek haar review te delen:

‘De jongen die (van) suikerziekte genas’: Deze tip kreeg ik van een kinderarts. Ze vertelde mij dat dit boek ook onder artsen doorgegeven wordt. Steeds meer artsen beseffen dat er bij sommige hulpvragers behoefte is aan laagdrempelige, effectieve hulp. Soms voor de persoon zelf en soms ook voor meer leden van het gezin, waardoor er meer balans komt in het gezin. Ze zien dit als een waardevolle aanvulling op het reguliere circuit.

Het boek van Franklin Leers is helder, humoristisch en prettig leesbaar. Het is voor iedereen van toepassing, niet alleen voor mensen met suikerziekte. Het geeft een andere kijk op ziekte en gezondheid. De schrijver gaat in op kwantumfysica en op de rol van emoties, gebeurtenissen en overtuigingen. Ook Reconnective Healing wordt erin genoemd.’

Bedankt Anneke, een kadootje voor ons allemaal!

Het is een groot geschenk wat de wetenschap kan en brengt. Soms is er voor genezing alleen een stukje betovering of magie nodig. Het maakt niet uit wat of hoe iets geneest, als het maar geneest. Het menselijke aspect kan bij ziekte en genezing een enorme aanvulling zijn. Volg het pad en doe de dingen waarvan jij voelt en weet dat het bij je past! En daarbij… hoeft het een het ander niet uit te sluiten.

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!   

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Bart
Door

Bart

op 02 Oct 2012

Beste Franklin, Wat een schitterende review! Mooi om te merken dat het zaadje wat je geplant hebt met de boodschap in je boeken, zich langzaam aan het ontkiemen is:)! Groeten

Reactie plaatsen