Nu moment - De ultieme uitleg van het nu moment
19 januari 2016 

Nu moment - De ultieme uitleg van het nu moment

Het nu moment, er wordt zoveel onzin over verteld, dat ik het tijd vond om wat helderheid te verschaffen over wat het nu eigenlijk is. En de reden daarvoor is heel simpel: het heeft alles te maken met de potentie die aanwezig is in het nu moment. Door daar optimaal gebruik van te maken, kun je je leven in een flow brengen. In deze korte video schets ik wat metaforen die het heden heel tastbaar en eenvoudig te begrijpen maken. Neem kort de tijd om het even te beluisteren, door de beeldende voorbeelden zal de betekenis en het ‘waarom’ van het nu moment voor lange tijd bij je blijven.

Waarom het nu moment zich niet laat vangen

Eerst even dit. ‘Ik ga nergens aan denken. Ik ga volledig in het nu moment zitten. Ik druk al mijn gedachten weg. Ho, daar komt weer een gedachte voorbij. Ik mag nergens aan denken. Ik ben volledig leeg. Ik…’ Komt dit je bekend voor? Veel mensen proberen het nu moment te vangen vanuit hun mind. Maar dat is onmogelijk. Op het moment dat je vanuit je mind jezelf in het nu moment probeert te brengen, ben je bezig met mind spelletjes. Je kunt niet vanuit je mind in het nu moment komen. En dat is een valkuil waar veel mensen intrappen. Dan ben je als een hond die achter zijn eigen staart aanrent. Je kunt alleen in dit moment Zijn.

Ultieme uitleg nu moment

Onthoud bovenstaande en neem de uitleg van de video met je mee. dan heb je een mooi beeld van het nu moment en van de importantie om in het nu moment te zijn. De video geeft een duidelijk voorbeeld van verleden, heden en de ‘toekomst’ en zich afspeelt als je in het respectievelijke verleden, heden of de toekomst bent.

Nu-moment – Ultieme uitleg nu-moment from Franklin Leers on Vimeo.

Over het nu moment schreef ik eerder:

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!    

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan! Klik hier om de Masterclass te bestellen.

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Reactie plaatsen