arrow_drop_up arrow_drop_down
19 november 2019 

Gedachtegolven - Gedachten zijn golven die je verbinden met anderen

Gedachtegolven zijn meetbaar. Lees en bekijk hier hoe je gedachten werken als golven en de daarbij bijbehorende omstandigheden en gebeurtenissen aantrekken. 

De laatste tijd krijg ik naar aanleiding van een eerdere blog veel vragen over de trillingsfrequentie van ziekte (lees hier eventueel). Hoe je dit kunt zien en letterlijk meten. Hoe iedere ziekte ‘trilt’ op een bepaalde hoogte en frequentie. Reden om dit filmpje met je te delen. 

Door het bekijken van onderstaand filmpje wordt bepaalde materie waarover ik geschreven heb visueel gemaakt. Je zult een dieper besef krijgen over de reden dat en hoe je bepaalde omstandigheden en gebeurtenissen aantrekt.

Gedachtegolven

Het gaat over het meten van gedachtegolven, hoe je verbonden bent met de wereld om je heen en hoe je gedachtepatronen werken en als gevolg aantrekken wat daarbij hoort. 

Bekijk hier het onderstaande filmpje. 

ps De ondertiteling kun je bij instellingen veranderen. 

 

 

Zoals ik al schreef zul je na het bekijken van het filmpje meer inzicht hebben in bepaalde onderwerpen waarover ik al eerder blogde en die terugkomen in mijn boeken. Als je je hierin wat verder wilt verdiepen zijn hier zomaar wat voorbeelden die waardevol voor je zijn:

De trillingsfrequentie van ziekte – ziekte in beeld gebracht:
https://genezenonline.nl/de-trillingsfrequentie-van-ziekte/

Het placebo en nocebo effect uit mijn boeken:
https://genezenonline.nl/ziekte-hoeft-geen-eindstation-te-zijn/

Hoe je verbonden bent met alles en iedereen om je heen en hoe je gedachten verweven zijn met anderen:
https://genezenonline.nl/gedachtenpatronen-doorbreken/

Succes!

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Monique
Reactie plaatsen