Gedachtegolven - Gedachten zijn golven die je verbinden met anderen
19 november 2019 

Gedachtegolven - Gedachten zijn golven die je verbinden met anderen

Gedachtegolven zijn meetbaar. Lees en bekijk hier hoe je gedachten werken als golven en de daarbij bijbehorende omstandigheden en gebeurtenissen aantrekken. 

De laatste tijd krijg ik naar aanleiding van een eerdere blog veel vragen over de trillingsfrequentie van ziekte (lees hier eventueel). Hoe je dit kunt zien en letterlijk meten. Hoe iedere ziekte ‘trilt’ op een bepaalde hoogte en frequentie. Reden om dit filmpje met je te delen. 

Door het bekijken van onderstaand filmpje wordt bepaalde materie waarover ik geschreven heb visueel gemaakt. Je zult een dieper besef krijgen over de reden dat en hoe je bepaalde omstandigheden en gebeurtenissen aantrekt.

Gedachtegolven

Het gaat over het meten van gedachtegolven, hoe je verbonden bent met de wereld om je heen en hoe je gedachtepatronen werken en als gevolg aantrekken wat daarbij hoort. 

Bekijk hier het onderstaande filmpje. 

ps De ondertiteling kun je bij instellingen veranderen. 

Zoals ik al schreef zul je na het bekijken van het filmpje meer inzicht hebben in bepaalde onderwerpen waarover ik al eerder blogde en die terugkomen in mijn boeken. Als je je hierin wat verder wilt verdiepen zijn hier zomaar wat voorbeelden die waardevol voor je zijn:

De trillingsfrequentie van ziekte – ziekte in beeld gebracht:
https://genezenonline.nl/de-trillingsfrequentie-van-ziekte/

Het placebo en nocebo effect uit mijn boeken:
https://genezenonline.nl/ziekte-hoeft-geen-eindstation-te-zijn/

Hoe je verbonden bent met alles en iedereen om je heen en hoe je gedachten verweven zijn met anderen:
https://genezenonline.nl/gedachtenpatronen-doorbreken/

Succes!

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Vraag jezelf niet af wat gaat veranderen, maar wat blijft hetzelfde? Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!

Over de schrijver
Franklin Leers (1973) is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.
Monique
Door

Monique

op 22 Nov 2019

Wederom wow...... ;-)

Rene van Harte
Door

Rene van Harte

op 30 Dec 2019

Trilling & Vibrations from low& High freqencies are communication method for animals fish & incects,we ignore and seperate our lives wih modern surroundings erase a fundemental healing and tranquil and essencial attribute in our sensory being and wellbeing.Practiced in cultural worlds and fused into medical diagnosis for acssesing ailments. A Good Vibe Goes a Long Way..

Franklin
Door

Franklin

op 23 Jan 2020

Mooi beschreven Rene! En ook mooi: A Good Vibe Goes a Long Way.. :))

Franklin
Door

Franklin

op 23 Jan 2020

Mooi he Monique!

Hannie
Door

Hannie

op 21 Jan 2020

Razend interessant dat filmpje van Bruce Lipton. Heb er inmiddels meer van gekeken en is zo duidelijk uitgelegd hoe ons innerlijk bewustzijn werkt werk. Thanks ! En ook voor jou leuke info met een kinpoog ;)

Franklin
Door

Franklin

op 23 Jan 2020

Dank voor je bericht, Hannie! Ja, super he, prachtig hoe het allemaal werkt en... de knipoog erbij is ook altijd goed :))

Melissa
Door

Melissa

op 21 Aug 2020

Het filmpje is niet af te spelen :) wat is de titel op youtube?

Franklin
Door

Franklin

op 17 Sep 2020

Hi Melissa, hij lijkt van Youtube af te zijn... :(

Reactie plaatsen