Wat wil fibromyalgie je vertellen?

Fibromyalgie wil je vertellen dat je jezelf weer moet omarmen. Met alles wat je bent en in je hebt. Je verhardt nu letterlijk. Er vindt een verkilling en ‘verstening’ naar en in jezelf plaats, terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan warmte en zachtheid. 

Energieën stoppen met stromen, waardoor je creatieve en scheppende krachten zich ophopen van binnen. Alles in jou komt tot stilstand. 

Fibromyalgie

Ken je het gezegde 'die krijg je met geen paard meer in beweging'? Dat is exemplarisch voor wat er gebeurt bij fibromyalgie. De stap vooruit wordt niet meer gemaakt. 

Je vertrouwen in het leven, de zoetheid van het leven, is weg. Je emmer loopt over. Relaties met anderen, in de breedste zin van het woord, hebben je gekwetst achtergelaten. 

Pijn, verdriet en emoties lopen over de rand van je emmer. Je kunt niet meer aan. Je wilt het niet meer aankunnen. Het verleden heeft je genoeg ‘ellende’ gebracht. 
Fibromyalgie wil je vertellen dat je jezelf weer moet omarmen. Er vindt een verkilling en ‘verstening’ naar en in jezelf plaats, terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan warmte en zachtheid. 

Fibromyalgie vraagt je je vertrouwen weer in jezelf te stellen. In de relatie met jezelf. 

De relatie met de ander hoeft niet leidend te zijn voor jouw leven, want je hebt alles in je om je leven zelf vorm te geven. Daarom vraagt fibromyalgie van je om je scheppende, creatieve energieën in jezelf weer te laten stromen. Weer te genieten van het leven met al je zintuigen. In warmte en zachtheid jezelf te omarmen. 

Breng licht naar de plekken waar je last hebt van verharding en verkilling. Geloof in jezelf!

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen