Wat wil COPD je vertellen?

COPD wil je vertellen dat je jezelf volledig mag laten zien. Kiezen voor het leven. Jouw leven. Zijn wie je bent. Niet verstopt of ‘ondergronds’ blijven. Niet langer leven in de shit uit je verleden. 

Misschien toon je anderen niet hoe je je echt voelt en houd je je hoofd stoer omhoog. Maar ondertussen ga je gebukt onder verdriet. Het of een verleden wat je naar beneden haalt. Een verleden bestaande uit negatieve aspecten, onmacht, verdriet. Kwaadheid, op jezelf en de buitenwereld. 

Het is tijd om jezelf opnieuw geboren te laten worden. Niet bang zijn voor jezelf, niet bang zijn voor alles wat in je zit. Niet bang zijn ook om je in de buitenwereld te laten zien en met de buitenwereld te communiceren. Sluit het verleden af. Laat het achter je!
Voor het afsluiten van het verleden, zie bijvoorbeeld: 

https://genezenonline.nl/loslaten-van-ziekte-door-afsluiten-van-het-verleden/

En: 

https://genezenonline.nl/loslaten-van-je-verleden-het-loslaten-van-ziekte/ 

Accepteer jezelf. Maak je vrij. Laat donkere, negatieve gedachten over jezelf en de ander niet langer met je op de loop gaan.Realiseer jezelf. Maak je los van alles en iedereen. Het draait om jou. Voel het leven zelf in je stromen. Blijheid, vrijheid en vreugde. Kies jouw leven. Kies jouw richting. Laat je door niets of niemand stoppen. Maar doe het zacht en met inachtneming van jezelf. Kom tot inzicht waarom iets is gebeurd, dan kun je het loslaten.

Laat het leven weer door je heen stromen. Voel je bevrijd. Adem vrij en krachtig.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen