Wat wil huidkanker je vertellen?

Wat wil huidkanker je vertellen?

Huidkanker wil laten zien dat je meer vertrouwen in jezelf moet stellen. Meer voor jezelf moet kiezen. Je leeft je leven in angst en onzekerheid, in een gebrek aan vertrouwen in jezelf. Voortdurend ben je op je hoede. Voor nieuwe tegenslagen of nieuwe ellende. Je leeft voortdurend in de alarmstand, in afwachting van de volgende gebeurtenis die je zal treffen.

Huidkanker

Al je energie gaat zitten in het jezelf wapenen voor de tegenslagen die je verwacht. Al je energie gaat zitten in je angst en zorgen. Huidkanker wil je vertellen dat het tijd is om je gedrag onder ogen te zien en het vertrouwen in jezelf terug te vinden. Je bent geen speelbal van het lot. Jij geeft zelf je leven weer, maar daarvoor moet je wel geloof en vertrouwen in jezelf hebben!

De manier om de oorsprong van huidkanker te genezen, is door de ballast uit het verleden los te laten en in vertrouwen terug te komen in jezelf. Je bent te veel gefixeerd op de buitenkant: wat vindt men van mij? Wat zullen ze zeggen en denken? Je plaats je onder het gezag van iets buiten jezelf. Je leeft naar wat de maatschappij van je verwacht. Het is tijd de verwachtingen en verlangens van anderen los te laten en te gaan leven naar wat jij wilt.

[tweetquote]"De manier om de oorsprong van huidkanker te genezen, is door de ballast uit het verleden los te laten en in vertrouwen terug te komen in jezelf. Je bent te veel gefixeerd op de buitenkant: wat vindt men van mij?"[/tweetquote]

 

Je hebt alles wat je in huis wat nodig is om je eigen leven te creëren! Je leven te scheppen naar wat jij verlangt. Naar wat jij wilt. Dat kan alleen als je jezelf als autonoom schepper gaat ervaren. Jij bent als autonoom en soeverein schepper geboren, dat is wie en wat jij bent. Kom terug bij jezelf en durf weer te leven! Dat is ook het ‘geschenk’ wat huidkanker komt brengen: je terugbrengen bij jezelf.

Zie ook borstkanker en darmkanker.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen