Wat wil een miskraam je vertellen?

Wat wil een miskraam je vertellen?

Miskraam als geschenk. Raar idee toch? Dat dit je iets te brengen heeft? En toch heeft zowel de moeder als de baby wat te vertellen. Voor de baby kan het te maken hebben met een korte introductie van het aardse leven, zelf als de baby nog niet geïncarneerd is. Maar een miskraam kan veel meer oorzaken hebben. Er kan weerstand zijn om te komen (geboren te worden), er kan twijfel zijn of het wel de juiste tijd is, of de ziel er wel klaar voor is, het kan een geschenk zijn aan de zwangere persoon om haar iets te tonen en onder ogen te laten zien.

Miskraam

Een miskraam laat dus veel zien. Voor de persoon die zwanger is rijzen er verschillende vragen. De grote vraag is: is het de juiste tijd om moeder te worden? Voel je je bijvoorbeeld (nog) gevangen zitten in bestaande structuren? Wil je eigenlijk uitbreken? Heb je tijd en vrijheid voor jezelf nodig? Gevoelsmatig duw je iets van je af (de vrucht). Je wilt er voor jezelf zijn. Pas dan kun jij tot een gefundeerde keuze komen voor jezelf.

Een miskraam is een onderbreking van de zwangerschap voor de te incarneren ziel en een eventueel toekomstige moeder. Als een van beiden niet gereed is voor de geboorte van een nieuw leven, dan kan dit, hoe zwaar het afbreken van een zwangerschap ook is en hoe hard dit ook kan aankomen, toch een geschenk zijn. Een miskraam laat zien wat je werkelijk wilt van binnen.

[tweetquote]"Een miskraam laat zien wat je werkelijk wilt van binnen. Gevoelsmatig duw je iets van je af (de vrucht). Wil je eigenlijk uitbreken? Heb je tijd en vrijheid voor jezelf nodig?"[/tweetquote]

 

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]

 

Reactie plaatsen