Wat wil ADD je vertellen?

ADD wil zeggen dat je alle kanten opschiet. In je hoofd is het ‘rennen, vliegen, springen, opstaan en weer doorgaan’. Van gekkigheid niet weet wat je moet doen, laten of zeggen. ADD wil  je zeggen dat je thuis moet komen in je eigen kern. In je eigen essentie. Krachtig, stevig en gestructureerd. Niet opgesplitst in al die kleine fragmenten, maar als eenheid in jezelf. 

ADD

Je voelt je vastzitten en zoekt een uitweg, maar je vlucht weg van jezelf om een uitweg te vinden in plaats van thuis te komen in je eigen eenheid en essentie. Je zit zo barstensvol energie die je alle kanten op trekken, maar het blijft in jezelf zitten. Tollend in een maalstroom van gedachten. Het stroomt niet vanuit je eigen basis naar buiten. 

Vraag niet aan anderen om je uit die stroom van malende gedachten en energieën te halen, het is tijd dat je jezelf gaat helpen. Jezelf de aandacht geeft die je verdient. Niet hulpeloos naar buiten kijken. Wees er voor jezelf en steun jezelf. 

ADD wil zeggen dat het tijd is om jezelf te laten zien. Verstop je niet langer. Doe iets met die scheppende energieën. kom uit voor jezelf en handel en praat daarnaar. Onderdruk jezelf niet en blijf niet hangen in besluiteloosheid. Geen vluchtwegen, geen remmingen. Geen achterdocht naar anderen. Speel niet langer spelletjes met jezelf. Blijf niet hangen in ‘plannenmakerij’ in je hoofd. 

Haal jezelf uit je zelf gecreëerde gevangenis. Breek uit. Spreek je eigen waarheid. Wees niet achterdochtig en wantrouwend naar anderen en het leven toe, maar gebruik je scheppende krachten om jezelf te manifesteren. Wees vol vertrouwen naar jezelf en het leven toe. Geen spelletjes, geen uitvluchten. In alle eerlijkheid naar jezelf en de ander. 

Dat is wat ADD je wil zeggen.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!    

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing - Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Lesley
Door

Lesley

op 03 Dec 2019

Deze alinea: "vraag niet aan anderen om je uit die stroom van malende gedachten en energieën te halen (...) Wees er voor jezelf en steun jezelf." Voelt zo raar voor mij. Pas toen ik andere mensen om hulp ging vragen, kon ik pas er voor mijzelf zijn, want ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was in mijn gedachten. Als niemand je leert zwemmen, ZAL je ook verdrinken. Ik heb moeten leren zwemmen van een badjuf of -meester en later in mijn leven heb ik anderen on hulp moeten vragen om me te leren zwemmen in mijn eigen gedachtenstroom. Soms is voor jezelf zorgen hetzelfde als andere vragen on hulp. En het is altijd zo is dat mijn ADD me dat wil vertellen, is mijn ADD een manipulatief kreng, want alles wat hierboven is beschreven is moeilijk OMDAT ik ADD heb. Om te zeggen "zit niet vast in jezelf maar ga het gewoon doen" is straal voorbij lopen aan 1 ding: als ik het GEWOON kom doen, had ik geen stoornis gehad

Franklin
Door

Franklin

op 23 Jan 2020

Hi Lesley, dank voor je reactie! Toen je anderen mensen om hulp ging vragen heb je toch actie genomen om jezelf uit het moeras van gedachten te halen waarin je bijna verdronk. Je hebt niet gevraagd of zij dat voor je wilden doen. Dat kunnen ze ook niet. Jij hebt actie genomen, zij hebben je gespiegeld. Je hebt het niet buiten je neergelegd. Je hebt exact gedaan wat hier bedoelt wordt, dat is geweldig van je! Je bent niet op zoek gegaan naar een 'magisch drankje' van hier heb je het, jouw verantwoordelijkheid en los jij het maar voor me op, het tegenovergestelde.Overigens is dit stukje een richtingaanwijzer, geen volledige handleiding. Kon je je wel in andere delen van de richtingaanwijzer vinden?

JobSon
Door

JobSon

op 03 Dec 2019

Welke belerende pannenkoek is hiervan de auteur? Die heeft zeker de klok horen luiden en denkt de klepel te hebben gevonden 'in de wetenschap'... Theorie en praktijk liggen in deze stellingname vèr uiteen, en is nogal generaliserend...

Marijn97
Door

Marijn97

op 12 Feb 2021

Beste JobSon, als eigenaar van het autisme spectrum: ADD, spreekt deze tekst mij heel erg aan. Het past 100% bij wat er in mij omgaat voor al zeker 20 jaar. Deze tekst is daarom zeer helpend en ik kan er door groeien! Natuurlijk mag je kritisch zijn maar denk de volgende keer even wat langer na voordat je deze tekst noteert.Groetjes, de ADD’er

Franklin
Door

Franklin

op 23 Jan 2020

Ha ha, tja... dat ben ik dus :) Het is zoals je denkt dat het is, zullen we maar zeggen he :)

Anita jansen
Door

Anita jansen

op 03 Dec 2019

Mijn kleinzoon heeft add en pdd-nos ik ben nog zoekende hoe hiermee om te gaan

Franklin
Door

Franklin

op 23 Jan 2020

Hi Anita, even los van de 'praktische kant' in het dagelijks leven, geef hem vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf! En volledige acceptatie dat hij goed is zoals hij is, dat zijn de eerste kleine stapjes waarmee het begint.

Reactie plaatsen