Wat wil  Hepatitis A of geelzucht je vertellen?

Wat wil Hepatitis A of geelzucht je vertellen?

Hepatitis A of geelzucht wil je vertellen dat je vastzit in angst, verdriet, kwaadheid. Je bent op de vlucht voor een onhoudbare situatie, maar eigenlijk vlucht je voor jezelf. Je ‘trekt’ het niet meer. Zit je vast in een patroon of structuur in je dagelijkse leven? Of misschien zit je symbolisch wel ‘vast’ in een persoon of situatie? Waar je van oorsprong slagvaardig en daadkrachtig, ‘mannelijk’, was, smoor je nu in (zelf)twijfel. Je veroordeelt jezelf.

Hepatitis A of geelzucht

Gevoelens van verdriet, twijfels en hulpeloosheid overmannen je. Een gevoel van reddeloos verloren zijn. Je voelt je ‘slachtoffer van’. Je ratio wordt weggeblazen door een vertroebeld zelfbeeld, door gevoelens van machteloosheid.

Voor het genezen van de oorsprong van hepatitis A is het is belangrijk dat je terugkeert bij jezelf. Ga op zoek naar rust, kom tot jezelf en begin met het werken van spanningen en (onverwerkte) emoties. Dat is de weg terug naar jezelf. Reken af met het schuldgevoel uit het verleden. Vind je moed terug. Beweeg dingen weer in de voor jou juiste richting en laat het loslaten voor jou belastende verleden los. Bedenk dat je verleden niet is wat je denkt dat het was (zie ook mijn boek ‘Ziekte & Genezing).

[tweetquote]"Voor het genezen van de oorsprong van hepatitis A is het is belangrijk dat je terugkeert bij jezelf. Ga op zoek naar rust, kom tot jezelf en begin met het werken van spanningen en (onverwerkte) emoties."[/tweetquote]

 

Hepatitis A wil je vertellen dat je moet stoppen met het zoeken naar oplossingen buiten jezelf. Vind je vertrouwen in je eigen kracht terug. Situaties en gebeurtenissen die je maar niet onder controle lijkt te krijgen, hebben niets met de daadwerkelijke situatie of gebeurtenis zelf te maken, maar alles met het krijgen van controle over jezelf. Daar komt ook dat machteloze gevoel van ‘het niet kunnen of niet in staat zijn om’ vandaan. Probeer scherp te zijn op uitstelgedrag van jezelf. Verzin ook geen uitvluchten, dat is niet meer dan een afleiding. Neem actie, vertrouw op jezelf en geloof in wat jij allemaal kunt!

 [socialbuttons]
Reactie plaatsen