Wat wil Hepatitis C je vertellen?

Wat wil Hepatitis C je vertellen?

Hepatitis C wil je vertellen dat het schort aan geloof in jezelf. Je eigen talenten en capaciteiten. Ervaar je gevoelens van ‘zwakheid’? Minderwaardigheid? Je WILT wel, dat is het niet, maar je voelt je onmachtig. Op de vlucht, bijna voor het leven zelf. Hepatitis C wil laten zien dat het leven zoet en overvloedig is, maar dat je dat niet zo kunt zien. Je hebt wellicht het idee dat het leven is er om je neer te halen.

Hepatitis C

Ga jezelf accepteren zoals je bent. Dat is het geschenk dat Hepatitis C wil geven. Ga GEVEN om en aan jezelf. Je bent het waard! Een negatieve zelfbeeld saboteert het leven. Stop met jezelf (bewust/onbewust) ten gronde te richten. Stel geen onrealistische doelen aan jezelf, doe geen dingen waarvan je vindt dat je ze moet doen omdat anderen die regels en voorwaarden aan je stellen. Stel je eigen regels en voorwaarden! Probeer je niet te confirmeren aan anderen, maar aan wie JIJ bent. Dat is namelijk alles wat je hoeft te zijn: jezelf.

[tweetquote]"Ga jezelf accepteren zoals je bent. Dat is het geschenk dat Hepatitis C wil geven. Ga GEVEN om en aan jezelf. Je bent het waard!"[/tweetquote]

 

Stop met boosheid en destructief gedrag naar jezelf toe. Oefen op eigenwaarde en eigenliefde. Ga jezelf in een nieuw licht bezien, dat is de weg naar een nieuwe versie van jezelf toe en het genezen van de oorsprong van Hepatitis C. Probeer jezelf eens te bezien met andere ogen. Stop met het naar beneden halen van jezelf. Stop ook met het maken van verwijten naar anderen en naar het leven toe. Kijk waar je nu staat. Zonder oordeel, objectief, als waarnemer. Vlucht niet voor jezelf en wat je ziet. Kom terug bij jezelf en omarm de rijke hoeveelheid aan talenten en capaciteiten die je bezit.

[socialbuttons]
Reactie plaatsen