Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Wat wil astma je vertellen?

Wat wil astma je vertellen?

Astma wijst op een diepe angst voor het leven zelf. Angst voor alles wat je kan overkomen. Zelfs angst… voor jezelf. Met als gevolg dat je wegvlucht voor jezelf en het leven. Astma laat de vlucht zien voor je eigen kern, je eigen Ik. Je duikt onder in het gezag buiten jezelf, bij anderen, in regels en in structuren.

Astma

Je bent ervan overtuigd dat De Verlossing moet komen van iets of iemand buiten jezelf, een ouder bijvoorbeeld, die een verstikkende werking op je kan hebben. Deel van het probleem kan juist voortkomen uit je opvoeding en je opvoeders. Astma wijst er namelijk op dat je je eigen leven moet gaan leiden. Je eigen ruimte moet gaan innemen. Vaak is dit onvoldoende gestimuleerd. Bovendien zie je vaak dat het patroon van angst voor wie je zelf bent en angst voor het leven zelf, ook bij een of beide opvoeders terugkomt. Dit wordt door het kind weerspiegelt.

De weg voor het loslaten van astma

Astma wijst erop dat je je eigen leven stevig beet moeten pakken en vorm moeten gaan geven. Dat je uit de verstikkende structuren moet stappen die jij je (onbewust) hebt opgelegd, dan heb je ook je astma niet nodig om je daarop te wijzen. Stop met het aanpassen aan al die anderen. Laat frustratie en onmacht om de situatie waarin je zit los. Als jij jezelf vormgeeft vanuit een vertrouwen dat jij je leven ZELF vorm kan geven, vanuit een onwrikbaar geloof in eigen kern en capaciteiten, dan trek jij ook een vrij en open leven aan.

“Astma wijst erop dat je je eigen leven stevig beet moeten pakken en vorm moeten gaan geven. Dat je uit de verstikkende structuren moet stappen die jij je (onbewust) hebt opgelegd.”

 

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

Comment Section

1 reactie op “Wat wil astma je vertellen?


Door Yvonne op 13 maart 2019

Het klopt dat ik te weinig ben gestimuleerd in mijn ontwikkeling en eigenlijk gestoord daarin dus ook angst voor voor mijn eigen ontwikkeling daar krijg ik het inderdaad benauwd van.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.