Wat wil bijziendheid je vertellen?

Wat wil bijziendheid je vertellen?

Bijziendheid wil je vertellen dat je bang voor wat er voor je ligt. Bang voor wat er komen gaat. Ben je angstig om vooruit te kijken? Wil je liever niet vooruit gaan richting de ‘toekomst’? Ben je soms erg in jezelf gekeerd in een (onbewuste) poging jezelf te beschermen tegen de buitenwereld? Ligt je aandacht en focus erg op het verleden? Dat is namelijk waar jij je veilig voelt. Je hebt moeite om naar buiten te treden. Om jezelf echt te laten zien. Liever steek je je hoofd in het zand en maak je jezelf ‘onzichtbaar’. Dat is waar bijziendheid je op wil wijzen.

Bijziendheid

Bijziendheid geeft aan dat je je afhankelijkheid voelt van anderen en (te) weinig geloof hebt in eigen kunnen. Voel je je te ‘zwak’ en niet in staat om je eigen leven vorm te geven? Daarmee doe je jezelf te kort. Ook jij bezit de kracht om je leven zelfbewust vorm te geven en krachtig vooruit te gaan. Komt tevoorschijn achter de beschermende muur van je bril, achter de balustrade die je voor jezelf opgetrokken hebt. Stop met de achterdocht naar de buitenwereld toe.

[tweetquote]"Bijziendheid geeft aan dat je je afhankelijkheid voelt van anderen en (te) weinig geloof hebt in eigen kunnen. Voel je je te ‘zwak’ en niet in staat om je eigen leven vorm te geven? Daarmee doe je jezelf te kort."[/tweetquote]

 

De woede en frustratie die je in je leven ervaart komen voort uit je eigen gevoelens van onmacht en de door jou zelf gecreëerde afhankelijkheid van anderen. De vrijheid die je zo verlangt komt maar niet, omdat je jezelf die vrijheid niet geeft. Omdat je jezelf niet genoeg vertrouwt. De weg naar buiten is het terugvinden van je eigen kracht en geloof in eigen talenten en capaciteiten. Ook jij hebt de mogelijkheden om je eigen leven bewust vorm te gaan geven.

Onthoud dat je een magneet bent. Je creëert in je leven wat je verwacht te creëren, oftewel: je verwachtingen creëren en scheppen je leven. Je trekt de gebeurtenissen en omstandigheden aan die daarop gebaseerd zijn. Durf voor jezelf het hoogste te scheppen en voorwaarts te gaan. Heb vertrouwen in jezelf als schepper en laat denkbeelden die te maken hebben met jezelf klein en onmachtig voelen los! Daarmee genees je de oorsprong van bijziendheid. Je kunt uitgebreid lezen over het ontstaan en de invloed van beperkende overtuigingen en conditioneringen in mijn boek De alchemie van ziekte.

[socialbuttons]
Maria Band
Door

Maria Band

op 21 Jan 2019

Joh wat een spiegel dit! Ik weet hierdoor wel dat ik nu op de goede weg zit. Dat geeft vertrouwen.

Reactie plaatsen