Wat wil buikpijn je vertellen?

Wat wil buikpijn je vertellen?

Buikpijn komt voort uit angst en zelftwijfel. Je twijfelt aan het pad dat je beloopt, de dingen die je doet, de afslagen die je neemt. Kortom, je twijfelt aan jezelf. Voel je je onzeker en niet veilig in jezelf? Verwacht je steeds dat het ergste jou zal overkomen? Heb je het idee dat het gevaar overal op de loer ligt?

Buikpijn

Buikpijn wijst je op al deze dingen. Buikpijn verteld je dat je vaak een nerveuze, oppervlakkige ademhaling hebt, die verhinderd dat je energie ongehinderd door je heen kan stromen. De buik is een kwetsbaar gebied. Het is het zachte, weke deel waarmee je jezelf openstelt naar de buitenwereld toe. Het durven openstellen naar de buitenwereld, naar het leven toe, klaar om de zoetheid van het leven, de geschenken van het leven te ontvangen, is waar de buik symbool voor staat. Openheid en ontvankelijkheid, blij met wie je bent en wat je hebt, tevreden in je eigen kern en basis. Als je het leven beknopt, je eigen-waarde ontkent en het leven onderdrukt, dan krijg je problemen in de buikstreek. Angst sluit je af voor je levensgeluk.

[tweetquote]"Buikpijn komt voort uit angst en zelftwijfel. Je twijfelt aan het pad dat je beloopt, de dingen die je doet, de afslagen die je neemt. Kortom, je twijfelt aan jezelf."[/tweetquote]

 

Sta stevig met beiden voeten op de grond en creëer je leven vanuit (zelf)vertrouwen. Laat angsten en irrationele gedachten los, deze halen je naar beneden. Voorkom dat je wordt geregeerd door ‘spookbeelden’. Als jij je vol vertrouwen durft open te stellen naar het leven toe, durft te vertrouwen op je eigen talenten en vaardigheden, dan zal niet alleen het nerveuze, zeurende gevoel in jezelf verdwijnen en de buikpijn oplossen, maar ook kan het leven met al zijn gaven en geschenken jou ook weer bereiken. Dat is waar buikpijn je op wil wijzen. Succes!

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]

Reactie plaatsen