Wat wil candida je vertellen?

Wat wil candida je vertellen?

Candida is een schimmelinfectie en wordt veroorzaakt door een maalstroom van ingehouden en onderdrukte gedachten en verlangens. Heb je veel last van tegenstrijdigheden in jezelf? Heb je aan de ene kant het verlangen en de wens om uit te breken, uit te breken uit bestaande structuren en patronen, en durf je aan de andere kant niet? Vertrouw je jezelf misschien onvoldoende om daadwerkelijk te breken met het oude?

Candida

Het is deze draaitol van energie die aan de basis ligt van candida. De dualiteit is enorm. Open stellen naar anderen of toch maar afsluiten en naar binnen keren…? Je scharen onder de banner van anderen en bevelen volgen of toch voor jezelf kiezen om uit het verstikkende gevoel te breken? Je hebt een hekel aan autoriteit buiten je, maar toch durf je niet voor jezelf te kiezen. Je wilt je wel openstellen naar anderen toe, kiezen voor relaties op verschillende niveaus, maar toch durf je niet volledig voor jezelf te gaan. Je vertrouwt jezelf onvoldoende. De angst verlamt je en haalt je daadkracht weg.

Luister naar jezelf! Volg je eigen autoriteit. Breng de maalstromen in je hoofd tot rust. Maak je los van de verstikkende structuren in je leven en durf zelf je eigen leven te scheppen en creëren. Dat is wat candida je wil laten zien. Sla de richting in die jij wilt. Stevig gerond en met gerichte actie. Vertrouw jezelf.

[tweetquote]"Maak je los van de verstikkende structuren in je leven en durf zelf je eigen leven te scheppen en creëren. Dat is wat candida je wil laten zien"[/tweetquote]

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen