Wat wil constitutioneel eczeem je vertellen?

Wat wil constitutioneel eczeem je vertellen?

Constitutioneel eczeem wijst je er op dat je niet leeft naar alles wat je in je hebt. Je leeft niet naar je volledige potentie. Ben je gezegend met vele talenten, maar leef je deze talenten niet? Houd je alles angstig binnen in jezelf? Ben je vaak op je hoede? Alert? Klaar om reageren als je naar je gevoel aangevallen wordt, vaak in kwaadheid en frustratie? Om je na deze ‘manifestatiekracht’ snel weer terug te trekken in jezelf?

Constitutioneel eczeem

Afwachten en achterdocht naar jezelf en de buitenwereld toe. Een gebrek aan vertrouwen. Je houd je energieën binnen, pot ze op, maar deze energieën zoeken zich een weg naar buiten toe. Daar ligt de oorzaak van constitutioneel eczeem.

Durf te leven! Dat is belangrijk. Durf jezelf te laten zien. Heb vertrouwen in jezelf. Daar ligt de oplossing van constitutioneel eczeem. Stop met het oppotten van al jouw talenten en gaven. Stop met het wantrouwen van alles en iedereen, inclusief en bovenal je zelf. Je eigen ik. Laat de energieën in jezelf stromen. Wees niet bang. Laat angst voor ‘wat er kan gebeuren’ los. Bouw jezelf op vanuit een stevige basis. Stroom. Je terugbrengen bij jezelf, dat is het geschenk wat constitutioneel eczeem je wil brengen.

[tweetquote]"Afwachten en achterdocht naar jezelf en de buitenwereld toe. Een gebrek aan vertrouwen. Daar ligt de oorzaak van constitutioneel eczeem"[/tweetquote]

 

Zie ook eczeem en contacteczeem.

[socialbuttons]
Reactie plaatsen