Wat wil de ziekte van Lyme je vertellen?

Wat wil de ziekte van Lyme je vertellen?

De ziekte van Lyme geeft aan dat je op zoek bent naar zelfrealisatie. Deze diepe innerlijke drang zorgt voor problemen. Soms verdwaal je in je hoofd, in een maalstroom van gedachten en als gevolg daarvan grijp je naar de oplossing buiten jezelf in plaats van dit streven naar zelfrealisatie binnenin jou te vinden. De ziekte van Lyme wil je erop wijzen dat je uit de rondedans van gedachten moet komen en moet leven met en in heel je wezen. Je moet leren aanwezig te zijn in je lichaam.

De ziekte van Lyme

Eigenlijk hanteer je de verkeerde volgorde: energieën moeten stromen vanuit jouw kern en zich vervolgens manifesteren naar buiten toe. Vaak is nu het omgekeerde het geval en slokken je gedachten en je focus op je realisatie al je energieën op. Het is een zoektocht in de buitenwereld. Je probeert de zelfrealisatie daar te vinden en die van daaruit naar binnen te trekken.

[tweetquote]"De ziekte van Lyme wil je erop wijzen dat je uit de rondedans van gedachten moet komen en moet leven met en in heel je wezen. Je moet leren aanwezig te zijn in je lichaam."[/tweetquote]

 

De ziekte van Lyme geeft aan dat je moet leven. Durven te leven. Gebruik de enorme energie die in je zit om jezelf te manifesteren! Verlies jezelf daarin niet in ‘lagere lusten’, maar streef naar het hoogste voor jezelf. Sta je talenten en creatieve energieën toe vrijelijk te stromen. Het daadwerkelijke manifesteren van jezelf, het daadwerkelijk durven leven in het hier en nu, vraagt erom verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Niet ‘daar’ in je gedachten, maar ‘hier’. Alleen dan kun je tot zelfrealisatie komen. Alleen dan kunnen die enorme hoeveelheid energieën in jou stromen en tot uitdrukking komen. Dat is de boodschap van de ziekte van Lyme. Houd jezelf niet tegen.

Geloof en vertrouw in en op jezelf. Leef naar je hart!

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Marycke
Door

Marycke

op 12 Feb 2020

Ik heb de ziekte van Lyme en ben een zeer creatief mens, van kinds af aan. Doordat mijn moeder mijn tekeningen en schilderijen verbrande in boze buien heb ik de creatieve kraan dichtgedraaid (en ook zoiets van, ik ben niet goed genoeg). Mijn momenteel focus ligt geheel op het oppakken van mijn creativiteit, het daadwerkelijk creatieve projecten opstarten. Ik ben ook bezig met het holistisch aanpakken van lyme. Ik had zelf die twee niet met elkaar in verband gebracht, zeer interessant, dank hiervoor.

Franklin
Door

Franklin

op 18 Mar 2020

Dankjewel voor je prachtige reactie Marycke en er is echt kracht en moed voor nodig om dit op te pakken en ernaar te kijken op de manier waarop jij het doet!

Reactie plaatsen