Wat wil een blindedarmontsteking je vertellen?

Wat wil een blindedarmontsteking je vertellen?

Blindedarmontsteking. Ondanks dat de wetenschap een andere norm hanteert en aangeeft dat de blindedarm ‘nutteloos’ is, heeft dit orgaan wel degelijk een functie. Het fungeert als scheidsrechter. Het is een innerlijke scheidsrechter. Er vindt een voortdurend oordelen plaats van jezelf naar het leven toe. Ga ik vooruit? Laat ik los? Of kies ik voor stilstand? Kies ik voor leven of kies ik voor dood? Kies ik voor transformatie of houd ik tegen?

Blindedarmontsteking

Het klinkt wat zwaar, maar een blindedarmontsteking laat zien dat er een fundamenteel probleem is met de wil om te leven. Een goed werkende blindedarm staat symbool voor een ‘blind vertrouwen in het leven’.

Een blindedarmontsteking vraagt je je leven nadrukkelijk onder de loep te nemen. Leef jij in angst en weemoed? Leef jij onder hoogspanning en heb je geen enkel vertrouwen in het leven? Zoek jij een uitweg in de buitenwereld in plaats van jezelf, je eigen kern, te vertrouwen? Je grijpt en klauwt naar de buitenwereld om houvast te vinden, omdat je jezelf onvoldoende vertrouwt.

[tweetquote]"Een blindedarmontsteking laat zien dat er een fundamenteel probleem is met de wil om te leven. Een goed werkende blindedarm staat symbool voor een ‘blind vertrouwen in het leven’."[/tweetquote]

 

Een blindedarmontsteking is een krachtig signaal naar jezelf toe dat het tijd is om naar binnen te keren. Om alleen jezelf als hoogste bron te vertrouwen en te omarmen. Het vraagt je om het fundamentele gebrek aan vertrouwen in jezelf en het leven te onderzoeken. Omarm jezelf! Laat de warmte, de zachtheid, de liefde waar je zo naarstig naar op zoek bent, in jezelf los. Een blindedarmontsteking vraagt je te kiezen voor het leven. Vraagt je te kiezen voor jou. Voor jezelf. Kom terug bij wie je bent en leef vrij en voluit. Zonder beperking en in vreugde.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen