Wat wil een te hoge cholesterol je vertellen?

Wat wil een te hoge cholesterol je vertellen?

Hoge cholesterol als probleemgebied? Een te hoge cholesterol ontstaat als je je leven zou willen vormgeven en inrichten naar je diepste verlangens en behoeften, naar je wensen en droombeelden, maar als je geen actie neemt om deze ook daadwerkelijk in je echte leven te implementeren. Je schuift alles op en door naar Mo Mo Morgenland. Net zo lang tot het niet meer dan wat vage projecties zijn van dromen die je ooit had en die voor jou nu als enige functie hebben dat je er naartoe kan vluchten. Weg, uit deze realiteit (lees hier ook mijn blog over Morgenland).

Te hoge cholesterol

Misschien denk je, ik doe toch van alles, ik onderneem toch dingen? Maar de vraag is: waarom doe je deze dingen? Zijn het je eigen dromen en verlangens die je volgt of indrukken die je achterlaat bij anderen om goed over te komen? Doe je het om te presteren, om te voldoen aan de wensen en eisen van anderen? Misschien kleur je netjes binnen de lijntjes, volg je regels en systemen, maar negeer je je eigen scheppende vermogens om te doen en te creëren wat je werkelijk wilt. Dat is waar een te hoge cholesterol aandacht voor vraagt.

Een te hoge cholesterol hoort tot het verleden als je jouw eigen leven weer gaat bepalen. Wat JIJ wilt doen. En dat begint bij genieten! Je bent nu net een mechanische robot, alleen maar bezig met dat dunne laagje vernis aan de buitenkant. Wat is er mis met werkelijke vreugde ervaren? Zijn wie je bent?
Een te hoge cholesterol hoort tot het verleden als je jouw eigen leven weer gaat bepalen. Wat JIJ wilt doen. En dat begint bij genieten!

Begin met het leven van je eigen leven! Begin met het leven van je eigen dromen! Breek uit en kom in beweging. Verstop jezelf niet, leef in vreugde en durf je te leven voor jezelf!

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen