Wat wil een TIA je vertellen?

Wat wil een TIA je vertellen?

Tia, ‘een voorbijgaande aanval van zuurstoftekort in je hersenen’, wil je erop wijzen dat er iets radicaal anders moet in je leven. JIJ ontbreekt namelijk in je eigen leven. Een TIA roept je een halt toe, een hele stevige halt... Het dwingt je om een keuze te maken. Een keuze voor jezelf. Je wilt wel, maar je schiet van links naar rechts. Een stapje hier, een stapje daar, maar uiteindelijk veranderd er niets en sta je nog steeds waar je al die tijd al stond.

TIA

Het holle gevoel wat je in je leven ervaart probeer je op te vullen met mentale activiteit en zaken buiten jezelf. Terwijl een TIA je er juist op wijst dat de leegte wordt veroorzaakt door het ontbreken van je Zelf in je leven. Het wijst je er op dat het tijd is voor zelfreflectie. Ga onderzoeken wat je buiten jezelf zoekt. En waarom.

[tweetquote]"Een TIA wil je erop wijzen dat er iets radicaal anders moet in je leven. JIJ ontbreekt namelijk in je eigen leven. Een TIA roept je een halt toe, een hele stevige halt... Het dwingt je om een keuze te maken."[/tweetquote]

 

Ontdek jezelf opnieuw. Met al je talenten en eigenschappen. Ontdek opnieuw wie je bent en wat je wilt doen. Met welke scheppende energieën jij je leven wilt vormgeven. En Laat dit uit jezelf voortkomen. Betrek jezelf in je leven. Stop met het onrustige en nerveuze heen en weer schieten van gedachten en gevoelens. Rust. Nogmaals, kom terug bij jezelf. Omarm de krachtige boodschap die een TIA te brengen heeft. Weet je... het klinkt misschien vreemd... maar kiezen voor onszelf is een van de lastigste dingen om te doen. Daar is moed voor nodig. Vindt die moed in jezelf. Het is tijd.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]

Reactie plaatsen