Wat wil een verzwikte enkel je vertellen?

Wat wil een verzwikte enkel je vertellen?

Verzwikte enkel... Het is niet alleen pijnlijk en lastig, het is ook een krachtige metafoor voor het ontbreken van vertrouwen in jezelf. Een probleem met een verzwikte enkel laat zien dat je problemen hebt met het vinden van de juiste richting in je leven. Je vertrouwt je eigen basis onvoldoende en luistert naar anderen voor raad en advies in plaats van bij jezelf ten rade te gaan. Als je vervolgens het advies van die ander ter harte neemt en tot actie komt, dan is het alsof jij er niet bij betrokken bent. Het is immers het advies van die ander.

Verzwikte enkel

Een verzwikte enkel verteld je dat je onvoldoende aanwezig bent in je leven. Laat je je te veel leven? Laat je je je oren te veel hangen naar anderen en ben je bovendien te veel bezig met alles wat anderen van je zullen zeggen, vinden en denken? Daarmee doe je jezelf te kort! Je hoeft niet aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Je hoeft geen masker te dragen. Leef niet voor de buitenkant, maar leef je naar eigen innerlijk. Leef naar je eigen gevoelens en gedachten.

[tweetquote]"Een probleem met een verzwikte enkel laat zien dat je problemen hebt met het vinden van de juiste richting in je leven."[/tweetquote]

 

Begin met het doorvoeren van ‘zwenkingen’. Bepaal zelf de richting in je leven, sterk en krachtig, maar toch ook soepel! Buig mee met jezelf. Laat je hoofd niet langer hangen naar anderen. Besef je eigen-waarde en talenten. Leef voor en in jezelf en stop met de vertoning naar anderen toe. Durf te leven vanuit je eigen basis (enkels). Dat is wat een verzwikte enkel van je vraagt.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]

 
Reactie plaatsen