Wat wil gonorroe je vertellen?

Wat wil gonorroe je vertellen?

Gonorroe komt voort uit een voortdurend zoeken naar bevestiging in de buitenwereld. Zelftwijfel. Een gevoel van ‘niet meetellen’ en daardoor nog harder je best doen om te laten zien wie en wat je bent. Je wilt je bewijzen, vaak in een harde en oordelende manier naar jezelf toe.

Je wilt veel en hebt plannen genoeg om de wereld de jouwe te maken, maar je verzandt in een negatief en oordelend vermogen naar jezelf toe. Gonorroe: Je wilt presteren, de wereld aan je voeten leggen, maar tegelijkertijd voel je je onmachtig en heb je geen werkelijk vertrouwen in je eigen krachtbron.

Gonorroe

Gonorroe vraagt je te stoppen met het willen zijn als de koning! Start met het accepteren van jezelf. Wie jij bent is goed genoeg. Zelfacceptatie. Je hebt niets buiten jezelf nodig. Ook de goedkeuring van anderen niet. Je legt de macht buiten jezelf. Stop met het jezelf naar beneden halen en durf te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Durf jezelf te zijn. In het accepteren van jezelf, met al je kwaliteiten en talenten, zul je het gevoel vinden wat je nu buiten jezelf zoekt. Dat is waar gonorroe je op wil wijzen.

[tweetquote]"Gonorroe: Je wilt presteren, de wereld aan je voeten leggen, maar tegelijkertijd voel je je onmachtig en heb je geen werkelijk vertrouwen in je eigen krachtbron."[/tweetquote]

 

Je bent perfect zoals je bent. Pak dit gegeven beet en laat het niet meer los!

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]
Reactie plaatsen