Wat wil darmkanker je vertellen?

Wat wil darmkanker je vertellen?

Darmkanker wijst erop dat je je onmachtig voelt in je eigen leven. Je wordt omver geblazen en voor je gevoel val je. Val je dieper en dieper, in een zwart gat zonder bodem… Angsten, verdriet, emoties en pijn uit het verleden zwermen om je heen. En toch is het de grootste angst die je het meeste verlamd; de angst voor jezelf.

Darmkanker

Darmkanker wil je vertellen dat je je overgeleverd voelt aan anderen. Overgeleverd aan het leven zelf. Je hebt niet het idee zelf aan het roer te staan. Je wilt wel anders, maar voelt je gevangen zitten. Je weet niet hoe je moet veranderen. Je begrijpt er niets van… Wat overkomt je allemaal? Waarom overkomt jou dit?? Je houdt je vast aan een zinloos doel, aan een ijzeren regime, aan oude structuren, alles in een wanhopige poging de controle niet te verliezen. Binnen dit spectrum speelt de symboliek van darmkanker zich af.

[tweetquote]"Darmkanker wil je vertellen dat je je overgeleverd voelt aan anderen. Overgeleverd aan het leven zelf. Je hebt niet het idee zelf aan het roer te staan."[/tweetquote]

 

Jij beslist wat wel en niet door je heen gaat. Daarin ligt ook de functie van de darmen op fysiek gebied besloten. Jij beslist wat je vasthoudt en wat je loslaat. Je hebt nu het idee dat je geen invloed hebt op wat je allemaal overkomt, maar dat is niet zo. Gevoelens moeten stromen. Gevoelens vragen om een warme doorstroming van jezelf, van je eigen natuur. Dat is wat darmkanker van je vraagt. Zet angsten om in vertrouwen in jezelf. Zet pijn en verdriet om in vreugde. Durf naar je emoties te kijken en deze vervolgens op een soepele manier te verwerken. Zorg voor een doorgang.

Zie ook diarree, verstopping of constipatie en de ziekte van Crohn.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen