Wat wil nachtblindheid je vertellen?

Wat wil nachtblindheid je vertellen?

Nachtblindheid… blind voor wat er in jou diepste zelf verscholen ligt. Heb je de neiging oppervlakkig te leven en beperk je jezelf tot het materiële en tot louter ‘aardse’ bezigheden? Voel je niet wat er in jou aan talenten en creatieve energieën verscholen ligt? Een vuur kolkt binnenin jou en vraagt erom naar buiten te stromen. Maar dit gevoel onderdruk je in jezelf. Je laat je leven, maar daarmee onderdrukt je een krachtige drang tot zelfmanifestatie.

Nachtblindheid

Nachtblindheid verteld je dat je een intense gevoelswereld hebt, maar niet toestaat dat deze wereld zich openbaart. Angst en een gebrek aan vertrouwen zorgen ervoor dat jij jezelf niet volledig laat zien. Krop niet te veel op en hang niet te veel naar het uiterlijke.

[tweetquote]"Nachtblindheid verteld je dat je een intense gevoelswereld hebt, maar niet toestaat dat deze wereld zich openbaart. Angst en een gebrek aan vertrouwen zorgen ervoor dat jij jezelf niet volledig laat zien."[/tweetquote]

 

Leer jezelf vertrouwen. Leer je innerlijke natuur vertrouwen en laat gevoelens vrij stromen. Leef geïnspireerd! Hierin ligt het genezen van de oorsprong van nachtblindheid. Maak je los uit de greep van de wereld om je heen. Durf te schijnen, te stralen en verdrijf de angst voor het donker, nachtblindheid, om je heen. Kom tevoorschijn, verschuil je niet langer achter gebeurtenissen, mensen of situaties. Laat jezelf zien.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]
Reactie plaatsen