Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Wat wil rugpijn in je onderrug je vertellen?

Wat wil rugpijn in je onderrug je vertellen?

Rugpijn in je onderrug is een klacht die enorm veel voorkomt. Het geeft aan dat er wat mist in het oer-vertrouwen in jezelf. De onderrug staat voor de basis in jezelf. Geloof en vertrouwen in jezelf. In je eigen basis, veilig en beschermd in jezelf. Stevig gegrond. Zelfstandig en vol zelfvertrouwen. Dat is wat pijn in je onderrug je wil vertellen.

Pijn in je onderrug

Als je problemen in je onderrug ervaart is de kans groot dat je je heil zoekt bij anderen. Dat je jezelf onvoldoende vertrouwd. Je verschuilt je, volgt anderen, zoekt uitvluchten. Je hebt iets nodig buiten jezelf. Als een magneet trekken we onze werkelijkheid aan. Geldzorgen, verlies van personen of zekerheid, van materie, het niet erkend of bewonderd worden, het leidt allemaal tot onderrugklachten. Simpelweg omdat je niet vertrouwd op je eigen basis. Je miskent je eigen scheppende energie├źn, je erkent je eigen-waarde niet. Afhankelijkheid, onzekerheid, zelftwijfel.

“Geloof en vertrouwen in jezelf. In je eigen basis, veilig en beschermd in jezelf. Stevig gegrond. Zelfstandig en vol zelfvertrouwen. Dat is wat pijn in je onderrug je wil vertellen.”

 

Leer te steunen op jezelf. Op je eigen basis. Sta toe dat energie├źn weer door je heen kunnen stromen. Blokkeer niet. Leg de macht niet langer bij de ander neer. Stop met zelfsabotage, stop met twijfelen aan jezelf. Wees zo moedig het oude los te laten en durf bouwwerken in jezelf aan te gaan. Je hebt de kracht en het vermogen om je eigen leven te scheppen en te vormen. Gebruik dat vermogen. Vindt de antwoorden in jezelf in plaats van deze altijd bij de ander te zoeken of altijd aan de ander te vragen wat je moet doen. Haal het uit jezelf. Je kunt het!

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

  Comment Section

  3 reacties op “Wat wil rugpijn in je onderrug je vertellen?


  Door Angeline op 24 maart 2019

  Hoe dan, als je alles verloren hebt…


  Door cengiz op 29 maart 2019

  Wat is jou definitie van alles?


  Door Hadewijch op 19 oktober 2019

  en pijn in het onderste deel van je bovenrug ?

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.