Wat wil rugpijn in je onderrug je vertellen?

Wat wil rugpijn in je onderrug je vertellen?

Rugpijn in je onderrug is een klacht die enorm veel voorkomt. Het geeft aan dat er wat mist in het oer-vertrouwen in jezelf. De onderrug staat voor de basis in jezelf. Geloof en vertrouwen in jezelf. In je eigen basis, veilig en beschermd in jezelf. Stevig gegrond. Zelfstandig en vol zelfvertrouwen. Dat is wat pijn in je onderrug je wil vertellen.

Pijn in je onderrug

Als je problemen in je onderrug ervaart is de kans groot dat je je heil zoekt bij anderen. Dat je jezelf onvoldoende vertrouwd. Je verschuilt je, volgt anderen, zoekt uitvluchten. Je hebt iets nodig buiten jezelf. Als een magneet trekken we onze werkelijkheid aan. Geldzorgen, verlies van personen of zekerheid, van materie, het niet erkend of bewonderd worden, het leidt allemaal tot onderrugklachten. Simpelweg omdat je niet vertrouwd op je eigen basis. Je miskent je eigen scheppende energieën, je erkent je eigen-waarde niet. Afhankelijkheid, onzekerheid, zelftwijfel.
Geloof en vertrouwen in jezelf. In je eigen basis, veilig en beschermd in jezelf. Stevig gegrond. Zelfstandig en vol zelfvertrouwen. Dat is wat pijn in je onderrug je wil vertellen."

Leer te steunen op jezelf. Op je eigen basis. Sta toe dat energieën weer door je heen kunnen stromen. Blokkeer niet. Leg de macht niet langer bij de ander neer. Stop met zelfsabotage, stop met twijfelen aan jezelf. Wees zo moedig het oude los te laten en durf bouwwerken in jezelf aan te gaan. Je hebt de kracht en het vermogen om je eigen leven te scheppen en te vormen. Gebruik dat vermogen. Vindt de antwoorden in jezelf in plaats van deze altijd bij de ander te zoeken of altijd aan de ander te vragen wat je moet doen. Haal het uit jezelf. Je kunt het!

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Vincent Rondwijk
Door

Vincent Rondwijk

op 05 May 2020

Interessant om te lezen dat rugklachten verschillende oorzaken kunnen hebben. Zo wist ik niet dat deze pijn een psychologische reden kan hebben. Toch merk ik ook dat mijn klachten erger worden wanneer ik stress heb of minder goed in mijn vel zit. Ik ga het onderwerp verder onderzoeken, bedankt!

Franklin
Door

Franklin

op 21 May 2020

Dank voor je bericht Vincent en succes met je onderzoek! Al prachtig dat je zelf hebt gemerkt dat bijvoorbeeld stress invloed heeft op het fysieke lichaam, mooi inzicht! Iets zelf ervaren is altijd de krachtigste methodiek.

Elly
Door

Elly

op 04 Feb 2020

Ik zie onderlig staan. Valt hieronder ook “spit?!” Hoor het graag. 💚👍

Elly
Door

Elly

op 04 Feb 2020

Ik bedoel onderrug!!

Franklin
Door

Franklin

op 07 Feb 2020

Hi Elly, het is iets anders, maar er zijn wel overeenkomsten. Spit vraagt om soepelheid en het laten doorstromen van je creatieve energieën. Eigenwaarde (eigen-waarde) speelt een belangrijke rol. Erken jezelf en houd jezelf niet klein. Laat anderen en wat anderen van je denken los en volg jezelf. En... vraag die ander ook niet om aandacht :) Dan houd je vast aan je klachten, ziekte heeft je dan wat te brengen, de aandacht/energie van de ander. Spit laat je weten dat je die aandacht uit jezelf moet halen.

Hadewijch
Door

Hadewijch

op 19 Oct 2019

en pijn in het onderste deel van je bovenrug ?

cengiz
Door

cengiz

op 29 Mar 2019

Wat is jou definitie van alles?

Angeline
Door

Angeline

op 24 Mar 2019

Hoe dan, als je alles verloren hebt...

Reactie plaatsen