Wat willen acne of jeugdpuistjes je vertellen?

Wat willen acne of jeugdpuistjes je vertellen?

Acne of jeugdpuistjes willen je er op wijzen dat je jezelf niet op waarde schat. Je bent niet tevreden met wie je bent. Komt het je bekend voor dat je als gevolg daarvan op zoek gaat naar iets buiten jezelf om deze leegte te vullen? Vreemd genoeg gebeurd dit op een manier die juist insinueert dat je het allemaal erg goed weet en dat je erg tevreden bent met jezelf. Misschien kun je zelfs arrogant en te zelfverzekerd op anderen overkomen, maar die houding maskeert slechts de onzekerheid in jou. Dat is de boodschap van acne of jeugdpuistjes.

Acne of jeugdpuistjes

De manier waarop je naar jezelf kijkt en hoe je jezelf ervaart, is onderhevig aan zelftwijfel en kritiek. Je houdt anderen vaak op een afstand, simpelweg omdat je bang bent dat zij je wellicht bekritiseren. Ook bekritiseren, want dat doe je zelf ook al... Je hebt je handen al vol aan jezelf. Acne of jeugdpuistjes zijn een zeer letterlijke weerspiegeling van de manier waarop jij jezelf ziet. DENKT te zien.

Acne en jeugdpuistjes vragen er om te beginnen met het waarderen van jezelf. Van alles wat je bent en alles wat je hebt te bieden. Zelfacceptatie en het erkennen en herkennen van je eigen-waarde. Het in vertrouwen open durven stellen naar de wereld buiten. Jezelf durven laten zien. Probeer je gevoel niet af te reageren op anderen. Wees niet te ‘scherp’. Wees blij met wie je bent en je uiterlijke weerspiegeling zal overeenkomen met wie je werkelijk bent.

[tweetquote]"Acne of jeugdpuistjes vragen er om te beginnen met het waarderen van jezelf. Van alles wat je bent en alles wat je hebt te bieden. Zelfacceptatie en het erkennen en herkennen van je eigen-waarde."[/tweetquote]

 

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen