Wat willen menstruatieproblemen je vertellen?

Wat willen menstruatieproblemen je vertellen?

Menstruatieproblemen in zijn algemeenheid hebben te maken met een verzet tegen jezelf. Een angstig, onmachtig gevoel tegen het eigen ‘zijn’. Voel je je overgeleverd aan het leven? Onmachtig om je eigen leven vorm te geven? Een slachtoffer? Ben je altijd aan het piekeren, altijd ondergedompeld in een maalstroom van gedachten? Altijd het ergste vrezend? Onderdruk je het lichamelijke, seksuele en/of emotionele aspect in jezelf?

Menstruatieproblemen

Menstruatieproblemen vertellen je dat je focus en aandacht ligt op de schaduwzijde van het leven. In plaats van een vreugdevolle doorstroming in jezelf, in plaats van een leven in vreugde te leven, ervaar je somberte en zwaarte. Je onderdrukt het lichamelijke en/of emotionele aspect.

[tweetquote]"Menstruatieproblemen vertellen je dat je focus en aandacht ligt op de schaduwzijde van het leven. In plaats van een vreugdevolle doorstroming in jezelf."[/tweetquote]

 

Laat je emoties, je gevoelens vrij doorstromen! Durf jezelf te zijn. Durf voor jezelf te kiezen. Een overgave aan je zachte, vrouwelijke en ontvankelijke kant. De creativiteit en intuïtie. Leef niet alleen in het rationele, maar zoek balans in het vrouwelijk en mannelijke aspect van jezelf. Dat is waar het oplossen van menstruatieproblemen begint.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]
Reactie plaatsen