Wat willen problemen met de longen je vertellen?

Wat willen problemen met de longen je vertellen?

Longen staan symbool voor het in volle glorie beleven van jezelf. Van alles wat je bent. Problemen met de longen ontstaan als wij dit volle leven onderdrukken. Als wij onszelf onderdrukken. Een vlucht voor jezelf, het ontbreken van verantwoordelijkheid voor het eigen leven en het ontkennen van jezelf.

Longen

Longen symboliseren een krachtige boodschap. Het niet leven van de ‘inhoud’ van de longen zorgt voor zelfdestructie. Voel je een onmachtig gevoel je leven vorm te geven? Voel je je een emotionele speelbal van het leven? Soms als slachtoffer, soms als ‘dader’ naar anderen toe door ze bij de keel te grijpen?

Je twijfelt aan alles en vooral aan jezelf. Aan je eigen scheppende vermogen en de mogelijkheden die je hebt. Je ervaart boosheid en onmacht met de buitenwereld als richtpunt.
Problemen met de longen kunnen opgelost worden door een sterk voorwaarts gaan en het doorbreken van de door jou zelf opgeworpen barrières. Een naar binnen gericht zijn in plaats van buitenwaarts. Je innerlijke drang volgen. Angsten en beperkende gedachten loslaten. Vul je longen met leven! Niet met beperking en vergiftigende gedachten, maar met vreugde.

[tweetquote]"Problemen met de longen kunnen opgelost worden door een sterk voorwaarts gaan en het doorbreken van de door jou zelf opgeworpen barrières."[/tweetquote]

 

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

Zie ook longkanker.
Sjoerd
Door

Sjoerd

op 16 Jun 2019

Mijn longen zijn altijd het zwakke gedeelte van mijn lichaam Voor de rest ben ik goed gezond Ik geloof niet dst dit nu direct een probleem word ik ben nu 46 Maar wil niet als ik 80 ben een long ontsteking krijgen Hoe kan ik mijn longen sterker maken

Willemien
Door

Willemien

op 07 Oct 2016

En wat zegt COPD dan over hoe je in t leven staat? Longblaasjes zijn toch stuk!?

Franklin
Door

Franklin

op 14 Oct 2016

Hi Willemien, de fysieke klacht en waar die precies uit bestaat, staat eigenlijk los van de oorsprong van een klacht. Die ligt in het mentale/emotionele deel. COPD heeft te maken met het jezelf werkelijk laten zien en tonen. Mensen zien je wel, maar zien slechts een stukje van wie je werkelijk bent. Niet blijven hangen in het verleden waar gevoelens van verdriet, wrok en onmacht opgeslagen liggen. Stilstaan water gaat stinken, zo kun je het een beetje zien. Laat naar buiten komen wat er in je ligt opgeslagen. Het is verstikkend, letterlijk. Begrijp je het verband met de longen? Het is tijd nieuw leven in te ademen. Ademen is leven en kiezen voor het leven. Laat jezelf zien, sluit het verleden af.

Reactie plaatsen