Wat willen problemen met je nieren je vertellen?

Wat willen problemen met je nieren je vertellen?

Nieren spoelen je lichaam door. Het wast alles weg wat je niet meer nodig hebt. Alle overtollige ballast en bagage wordt afgevoerd. Verdriet, zorgen, oude emoties. Een licht, vreugdevol en ‘opgelucht’ gevoel is het gevolg. Als je echter niet toestaat dat oude ballast (oude emoties, zorgen en verdriet) en alles wat je niet meer nodig hebt, wordt afgevoerd, ontstaat een vertroebeld en pessimistisch gedachtepatroon. Een hang naar het verleden. Een verleden wat je niet wenst los te laten. Problemen met de nieren zijn daar een gevolg van.

Nieren

Het loslaten van het oude vraagt om een diep vertrouwen in jezelf. Een geloof in je eigen natuur en de natuurlijke processen. Zet jij jezelf vast? Houd je vast aan emoties en duistere gedachten over jezelf en het leven? Sta je niet toe dat het verleden zichzelf kan wegspoelen en transformeren?
Problemen met de nieren ontstaan als je niet toestaat dat oude ballast (oude emoties, zorgen en verdriet) en alles wat je niet meer nodig hebt, wordt afgevoerd.

 

Het is deze verstoorde verhouding met jezelf waarin problemen met de nieren gezocht moeten worden. Een vlucht van jezelf. De boosheid en onmacht over het leven en de boosheid en onmacht die je ervaart in en om jezelf, sla je op. In jou. In je lichaam.

Je leven speelt zich af in je hoofd. In gedachten. Niet in de realiteit. Je bent niet werkelijk aanwezig in je lichaam. Kom terug in jezelf. Durf hier te zijn. Verwerk, zuiver en filter je diepste gevoelens en emoties. Stroom! Dat is waar de oorsprong ligt om de essentie van problemen met de nieren te genezen.

Zie ook ‘Wat willen nierstenen je vertellen?’.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen