Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Wat willen problemen met je nieren je vertellen?

Wat willen problemen met je nieren je vertellen?

Nieren spoelen je lichaam door. Het wast alles weg wat je niet meer nodig hebt. Alle overtollige ballast en bagage wordt afgevoerd. Verdriet, zorgen, oude emoties. Een licht, vreugdevol en ‘opgelucht’ gevoel is het gevolg. Als je echter niet toestaat dat oude ballast (oude emoties, zorgen en verdriet) en alles wat je niet meer nodig hebt, wordt afgevoerd, ontstaat een vertroebeld en pessimistisch gedachtepatroon. Een hang naar het verleden. Een verleden wat je niet wenst los te laten. Problemen met de nieren zijn daar een gevolg van.

Nieren

Het loslaten van het oude vraagt om een diep vertrouwen in jezelf. Een geloof in je eigen natuur en de natuurlijke processen. Zet jij jezelf vast? Houd je vast aan emoties en duistere gedachten over jezelf en het leven? Sta je niet toe dat het verleden zichzelf kan wegspoelen en transformeren?

“Problemen met de nieren ontstaan als je niet toestaat dat oude ballast (oude emoties, zorgen en verdriet) en alles wat je niet meer nodig hebt, wordt afgevoerd.”

 

Het is deze verstoorde verhouding met jezelf waarin problemen met de nieren gezocht moeten worden. Een vlucht van jezelf. De boosheid en onmacht over het leven en de boosheid en onmacht die je ervaart in en om jezelf, sla je op. In jou. In je lichaam.

Je leven speelt zich af in je hoofd. In gedachten. Niet in de realiteit. Je bent niet werkelijk aanwezig in je lichaam. Kom terug in jezelf. Durf hier te zijn. Verwerk, zuiver en filter je diepste gevoelens en emoties. Stroom! Dat is waar de oorsprong ligt om de essentie van problemen met de nieren te genezen.

Zie ook ‘Wat willen nierstenen je vertellen?’.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

    Comment Section

    0 reacties op “Wat willen problemen met je nieren je vertellen?

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.