Wat willen zweetvoeten je vertellen?

Wat willen zweetvoeten je vertellen?

Zweetvoeten vertegenwoordigen je eigen innerlijke angsten en onzekerheden. Je vindt het lastig richting in je leven te bepalen. Heb je niet zo’n goed idee waar je heen gaat en geef je daarmee de macht over je eigen leven weg aan anderen? Heb je niet het idee dat je zelf in staat bent je leven vorm te geven en richting te bepalen?

Zweetvoeten

Zweetvoeten wijzen je er op dat je je oren te veel naar anderen laat hangen. Juist om deze anderen te overtuigen, zoek je te veel naar bevestiging en erkenning, door je te verliezen in prestaties en het bewijzen van wat je allemaal wel niet kan. Je bent te veel bezig met het door anderen worden aanvaard. Dat is wat zweetvoeten je willen vertellen.

[tweetquote]"Zweetvoeten vertegenwoordigen je eigen innerlijke angsten en onzekerheden. Vind je het lastig richting in je leven te bepalen?" [/tweetquote]

 

Het oplossen van zweetvoeten begint bij het los durven laten. Loslaten en je overgeven aan je eigen natuur. Aan wat jij van binnen voelt en weet, zonder dat je de ander daarvoor nodig hebt. Er is niets wat je kan overkomen. Laat die nerveuze angsten en spanningen los. Zelfvertrouwen. Durf vooruit te gaan, maar ga vooruit op de weg die jij voor jezelf uitstippelt.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]
Reactie plaatsen