Wat wil een tekort aan vitamine D je vertellen?

Wat wil een tekort aan vitamine D je vertellen?

Vitamine D, een tekort aan vitamine D, wil je vertellen dat je moet opkomen voor jezelf. Voor wat jij wilt. Voor jouw keuzes. Voor jouw leven. Een gebrek aan vitamine D symboliseert dat je je niet in staat voelt om je eigen keuzes vorm te geven. Voel je je een speelbal van anderen? Van systemen en opgelegde structuren? Van de regels die anderen aan jou en aan hun omgeving stellen?

Vitamine D

Je rug rechten en opkomen voor jezelf, daar ligt de oplossing voor een tekort aan vitamine D. In je uitspreken. De ander is er niet op uit om jou te kwetsen. Je moet leren om de onbewuste angsten die in je leven loste laten om zodoende zelf tot wasdom te komen. Je voelt je nu beperkt en onmachtig, geen of onvoldoende geloof in eigen krachten en kunnen.
Een gebrek aan vitamine D wil je vertellen dat je moet opkomen voor jezelf. Voor wat jij wilt. Voor jouw keuzes. Voor jouw leven.

Jezelf laten zien en vertrouwen op jezelf. De scheppende krachten in jou niet laten blokkeren door beperkende gedachten en angsten. Durf weer te leven! Durf voor dingen te gaan! Dan kan een gezonde doorstroming van noodzakelijke bouwstoffen in het lichaam ongehinderd plaatsvinden. Dat is waar de werkelijke oorzaak van een tekort aan vitamine D ligt.

Zie ook tekort aan vitamine B en vitamine A

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen