Wat wil een tekort aan vitamine B je vertellen?

Wat wil een tekort aan vitamine B je vertellen?

Tekort aan vitamine B ontstaat als je niet ‘geaard’ bent, maar voornamelijk ‘in de geest’ leeft. Heb je moeite om je leven hier bewust vorm te geven? Zit je vaak ergens ‘daar’? In een fluffy, fairy tairy land? Dan heeft een tekort aan vitamine B een belangrijke boodschap voor je.

Tekort aan vitamine B

Je denkt dat dingen je zomaar overkomen, dat je een speelbal bent van het lot, dat je geen werkelijke inspraak hebt in de dingen die gebeuren, maar dat komt omdat je niet aanwezig bent in je eigen leven. De reden? Je vertrouwt jezelf onvoldoende. Heb je een minderwaardig gevoel over jezelf en alles wat je bent en kunt? Word je geleid door een angstige, nerveuze energie? Heb je een gebrek aan geloof in eigen kunnen? Als daarop leg je je vast in strenge regimes en strakke structuren. Stress, verwijten en plagerijen aan jouw adres maken je nog onzekerder en zorgen ervoor dat je nog verder afdrijft… Een tekort aan vitamine B wil je hier opmerkzaam op maken.
Tekort aan vitamine B ontstaat als je niet ‘geaard’ bent, maar voornamelijk ‘in de geest’ leeft. Heb je moeite om je leven hier bewust vorm te geven? Zit je vaak ergens ‘daar’?

Een tekort aan vitamine B ontstaat niet zomaar, maar zal verdwijnen als je weer terugkomt in jezelf. Als je weer geloof krijgt in eigen kunnen. Je eigen leven durft vorm te geven. Terugkomt bij je eigen kern. Breng je brein tot rust. Vlucht niet langer. Vindt balans tussen Zijn en Doen. Wordt weer kapitein op je eigen schip. JIJ bepaalt, jij schept. Hoe anderen op jou reageren en welke omstandigheden en situaties op jouw pad komen, bepaal jij zelf. Jij bent de magneet die in jouw leven aantrekt wat je zelf verwacht. Kom weer terug in je eigen lichaam, stevig gegrond en geaard.

Zie ook vitamine D en vitamine a.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen