Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Wat wil een tekort aan vitamine B je vertellen?

Wat wil een tekort aan vitamine B je vertellen?

Tekort aan vitamine B ontstaat als je niet ‘geaard’ bent, maar voornamelijk ‘in de geest’ leeft. Heb je moeite om je leven hier bewust vorm te geven? Zit je vaak ergens ‘daar’? In een fluffy, fairy tairy land? Dan heeft een tekort aan vitamine B een belangrijke boodschap voor je.

Tekort aan vitamine B

Je denkt dat dingen je zomaar overkomen, dat je een speelbal bent van het lot, dat je geen werkelijke inspraak hebt in de dingen die gebeuren, maar dat komt omdat je niet aanwezig bent in je eigen leven. De reden? Je vertrouwt jezelf onvoldoende. Heb je een minderwaardig gevoel over jezelf en alles wat je bent en kunt? Word je geleid door een angstige, nerveuze energie? Heb je een gebrek aan geloof in eigen kunnen? Als daarop leg je je vast in strenge regimes en strakke structuren. Stress, verwijten en plagerijen aan jouw adres maken je nog onzekerder en zorgen ervoor dat je nog verder afdrijft… Een tekort aan vitamine B wil je hier opmerkzaam op maken.

“Tekort aan vitamine B ontstaat als je niet ‘geaard’ bent, maar voornamelijk ‘in de geest’ leeft. Heb je moeite om je leven hier bewust vorm te geven? Zit je vaak ergens ‘daar’?”

 

Een tekort aan vitamine B ontstaat niet zomaar, maar zal verdwijnen als je weer terugkomt in jezelf. Als je weer geloof krijgt in eigen kunnen. Je eigen leven durft vorm te geven. Terugkomt bij je eigen kern. Breng je brein tot rust. Vlucht niet langer. Vindt balans tussen Zijn en Doen. Wordt weer kapitein op je eigen schip. JIJ bepaalt, jij schept. Hoe anderen op jou reageren en welke omstandigheden en situaties op jouw pad komen, bepaal jij zelf. Jij bent de magneet die in jouw leven aantrekt wat je zelf verwacht. Kom weer terug in je eigen lichaam, stevig gegrond en geaard.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

Zie ook vitamine d en vitamine a.

    Comment Section

    0 reacties op “Wat wil een tekort aan vitamine B je vertellen?

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.